09-11-2024, 23:38
(09-11-2024, 19:38)NovemberRain napisał(a): A skąd u Ciebie podejrzenie że to moze być SM ? Jakiś lekarz to zasugerował ? I czy miałeś robiony rezonans magnetyczny glowy ??
Idąc drogą dedukcji, w 2023 zachorowałem na sibo miałem ogromne niedobory witamin. Sibo ma to do siebie, że lubi wracać i wróciło ostatnio około ponad miesiąc temu. Mam popękane usta, bolą mnie stawy, gorzej widzę i pojawiły się drgawki mięśni oraz kłucia w palcach i nogach. Byłem u gastrologa i przepisał mi antybiotyk na sibo ponownie, oraz witaminę b12 i D-3, której nie było w aptece zlekceważyłem to i problem ciągle narasta jak to nie ręka to noga jak nie twarz to palce. No i powiedział, że jeśli dalej będzie mi wszystko skakać po 3 miesięcznej kuracji tymi lekami, mam udać się do neurologa. Tokiem dedukcji wszystkie objawy pasują na sm. Zacząłem szukać jakichś informacji o tym i jestem tutaj bo chciałem wiedzieć wprzód co z tym mogę zrobić jeśli okaże się, że to jednak to.
Od dziecka choruje na jelita i zawsze z nimi miałem problem, a poprzez to nabawiłem się nerwicy (zaburzeń lękowych, a później depresji)