(13-12-2024, 16:50)Akinom napisał(a): Kasy dla nowych nie ma. O tym to juz trąbią wszędzie, niestety. Za chwilę zaczna się pewnie kolejne ograniczenia. Proponuję wejść na stronę nfz i tam poszukac terminów w najblizszej okolicy, bedacej w waszym zsiegu. Ja tak szukalam, bo do dnia dzisiejszego nic by z tego nie bylo jak znam życie. Pamiętaj, umiesz liczyć - licz na siebie.
Ale szukać terminów czego? Tam są tylko informacje dotyczące terminów wizyty w danym ośrodku. Nie ma przecież gwarancji że przy zmianie ośrodka siostra wejdzie w pogram. Czy w ogóle są gdzieś informacje, gdzie jeszcze mają pieniądze na nowych?
(13-12-2024, 16:43)Bubka napisał(a): Hej. Nikt Cię nie wygoni o to możesz być spokojna. Teraz nie ma rejonizacji spróbujcie poszukać rezonansu w innej przychodni, innym mieście. Czasami 50 km różnicy a okres czekania jest mniejszy. Jest taki wątek w którym są wypisane miejsca gdzie są programy i to jest rozpisane na województwa. A chyba na sam początek to proponuję zmienić lekarza.Czy ma Pani doświadczenie co do zmiany lekarza? Robią od początku wszytskin badania? Siostra bardzo się obawia zmiany lekarza twierdzi, że ta Pani doktor jest w porządku i to nie jej wina, że są takie terminy. Mam wątpliwości. Za długo to na mój gust trwa