20-12-2024, 12:02
Właśnie zdałam sobie sprawę że już miesiąc mnie tu prawie nie było. Widzę że na szczęście nie dzialo się w tym czasie nic złego-mam taka nadzieję. Nadal nie wróciła Benita czy esmka
szkoda! U mnie rok 2024 był super! Oby następny nie był gorszy - takie tylko, skromne moje życzenie! Trzeba doceniac to co się ma.
Orchidea -zdecydowanie daj jeszcze szansę Zeposi jeśli dobrze się czujesz ? Chyba zmienić zawsze można jesli naprawdę SM da się we znaki? Tak myślę ?
Bubka - poród jest trudny ale to "chwila" warta bólu! My kobiety jesteśmy mocne i wytrzymałe. Kropka
. U mnie gorszy był drugi poród i drugie macierzyństwo, pierwsze jak z bajki
. Taki mam wniosek jeden że w życiu piękne są tylko chwile
.. Mi ostatnio odzywa się nerwica - niestety. Moja mama tak mi w życiu uprzykrzyła.. nie wiem dlaczego? Myślę że gdyby nie Ona moje SM zaczekalo by jeszcze z 10 lat sobie.. Eh.. najgorsze jest to że nie umiem się od Niej odwrócić ? A powinnam była już dawno
szkoda! U mnie rok 2024 był super! Oby następny nie był gorszy - takie tylko, skromne moje życzenie! Trzeba doceniac to co się ma. Orchidea -zdecydowanie daj jeszcze szansę Zeposi jeśli dobrze się czujesz ? Chyba zmienić zawsze można jesli naprawdę SM da się we znaki? Tak myślę ?
Bubka - poród jest trudny ale to "chwila" warta bólu! My kobiety jesteśmy mocne i wytrzymałe. Kropka
. U mnie gorszy był drugi poród i drugie macierzyństwo, pierwsze jak z bajki
. Taki mam wniosek jeden że w życiu piękne są tylko chwile
.. Mi ostatnio odzywa się nerwica - niestety. Moja mama tak mi w życiu uprzykrzyła.. nie wiem dlaczego? Myślę że gdyby nie Ona moje SM zaczekalo by jeszcze z 10 lat sobie.. Eh.. najgorsze jest to że nie umiem się od Niej odwrócić ? A powinnam była już dawno