20-12-2024, 22:24
Akinom, zawsze się będzie tęsknić. Mojej Tosi nie ma 3.5 roku, a ja nadal na nią czekam i tęsknię
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bubka - to będzie piękny rok, piękny czas...
---------------------------------------------------------------
Orchi, w sprawie wybory jaki lek nie pomogę, bo ja nic nie biorę, ale wolałabym mieć spokojne jelita, bo mam ZJW i wiem co to jest.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dla mnie miniony rok był dobry, dużo jeździliśmy z mężem, dużo zwiedziłam, poznałam nowych fajnych ludzi/z kręgu motocyklowego/, byłam na dwóch wspaniałych koncertach...no właśnie - nie pisałam, że 9.12 byłam na koncercie Beth Hart, od lutego czekałam i podczas występu stanęła na przeciwko mnie...
Co ona ma w głosie... 
--------------------------------------------------------------
Kończę ten rok lepiąc uszka i pierogi
, jak co roku zresztą...tyle mamy zamówień na firmowe wigilie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bubka - to będzie piękny rok, piękny czas...

---------------------------------------------------------------
Orchi, w sprawie wybory jaki lek nie pomogę, bo ja nic nie biorę, ale wolałabym mieć spokojne jelita, bo mam ZJW i wiem co to jest.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dla mnie miniony rok był dobry, dużo jeździliśmy z mężem, dużo zwiedziłam, poznałam nowych fajnych ludzi/z kręgu motocyklowego/, byłam na dwóch wspaniałych koncertach...no właśnie - nie pisałam, że 9.12 byłam na koncercie Beth Hart, od lutego czekałam i podczas występu stanęła na przeciwko mnie...
Co ona ma w głosie... 
--------------------------------------------------------------
Kończę ten rok lepiąc uszka i pierogi
, jak co roku zresztą...tyle mamy zamówień na firmowe wigilie.