25-12-2024, 22:47
Dzień dobry,jestem tu nowa
diagnozy szukałam 1.5 roku- u mnie napadowe bóle za lewym okiem (tysiące szpilek przy każdym ruchu oka),zamglone i skaczące widzenie.Drętwienie lewej ręki i ciężkie ołowiane nogi.
Zmiany w mózgu po lewej stronie nie są aktywne.
Dostałam się do programu we Wrocławiu
Tec zaczęłam w sobotę początkowa dawka- po pierwszej tabletce byłam czerwona po 3 godz.,po wapnie przeszło. Drobna wysypka na nogach została i ogromne skoki ciśnienia - zazwyczaj jestem niskociśnieniowcem /89/63...a obecnie skoki mam do 219/122, po wzięciu Captoprilu 12.5 mg spada do 122/71. Ciśnienie skacze,w głowie się kreci.
Czy tak ma być?
Czytam wątek,super rady dziękuję
diagnozy szukałam 1.5 roku- u mnie napadowe bóle za lewym okiem (tysiące szpilek przy każdym ruchu oka),zamglone i skaczące widzenie.Drętwienie lewej ręki i ciężkie ołowiane nogi.Zmiany w mózgu po lewej stronie nie są aktywne.
Dostałam się do programu we Wrocławiu
Tec zaczęłam w sobotę początkowa dawka- po pierwszej tabletce byłam czerwona po 3 godz.,po wapnie przeszło. Drobna wysypka na nogach została i ogromne skoki ciśnienia - zazwyczaj jestem niskociśnieniowcem /89/63...a obecnie skoki mam do 219/122, po wzięciu Captoprilu 12.5 mg spada do 122/71. Ciśnienie skacze,w głowie się kreci.
Czy tak ma być?
Czytam wątek,super rady dziękuję