18-01-2025, 15:45
(18-01-2025, 15:17)Lusia98 napisał(a): Przedyskutuj rezonans z neurolog najlepiej. U mnie był wynik po 1h do odbioru. Także bez nieprawidłowości w obrazie MRI. Z tym że ja miałam rzut bardzo widoczny dla neurologów zapalenie nerwu trójdzielnego. Każdy następny rzut tzn mrowienia czy szumy uszne kwitowali " że zmyślam"
Tak, na pewno pokażę Pan doktor swój rezonans. Straznie to frustrujące, wiadomo, że chcę koniecznie, żeby okazało się że jestem chora, z drugiej strony, ciągle mnie to zastanawia jakim cudem nic nie wyszło w głowie. Błąd osoby opisującej badanie? To oczekiwanie jest męczące, nie mówiąc już o kosztach tych wszystkich h wizyt i badań. Z czego wynikła twój poprawny wynik, błąd radiologa? W tym momencie nie miałam czegoś co uważałbym za rzut, badania robię ze względu na dziwne objawy pojawiacie się przez lata, czy faktycznie żaden z nich nie zostawił po sobie śladu? Żałuję że nie miałam rezonansu rdzenia, ale lekarz nie zalecił więc dałam sobie spokój i spodziewałam się że w głowie i tak się coś pojawi.