12-02-2025, 14:29
Bubka myślę że Partner zdąży wyzdrowieć i przywieść łóżeczko w te 3 tyg. Trzymam kciuki! Dobrze, że jesteś. Te nieprzespane noce też miałam niestety w ciąży( to już chyba człowiek zaczyna się przyzwyczajać do maleństwa które w nocy niezawsze chce spać ). Słyszałam tez historie o noworodkach które cały czas śpią
.
Yasmina czyli impreza odbyła się bez Ciebie czy to teraz w sobotę ? U moich dzieci ospa minęła dość szybko i sprawnie.. mam nadzieję że też już najgorsze za Tobą i będzie lepiej! Ja w końcu mam spokój...miałam iść w lutym na operację ale zdecydowanie sobie odpuszczę . Zima to nie jest dobry moment na wizyty w szpitalu i regeneracje organizmu. A tak w ogóle to czekam już na poniedzialek
. Yasmina czyli impreza odbyła się bez Ciebie czy to teraz w sobotę ? U moich dzieci ospa minęła dość szybko i sprawnie.. mam nadzieję że też już najgorsze za Tobą i będzie lepiej! Ja w końcu mam spokój...miałam iść w lutym na operację ale zdecydowanie sobie odpuszczę . Zima to nie jest dobry moment na wizyty w szpitalu i regeneracje organizmu. A tak w ogóle to czekam już na poniedzialek