12-02-2025, 20:08
Konga - dzięki 
--------------------------
Impreza odbyła się beze mnie, niestety
, półpasiec jest paskudnie zaraźliwy nie chciałam nikogo narażać.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bubka na pewno wszystko zdążycie przygotować. Oj, pamiętam te ostatnie tygodnie przed powitaniem dziecka, ale u mnie w obu przypadkach było niespodziewane z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Popatrz - ile ciotek czeka na Twojego dzieciaczka

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lusia - a co takiego niezwykłego ma być w poniedziałek, że czekasz? Ja czekam na piątek, to mój ulubiony dzień

--------------------------
Impreza odbyła się beze mnie, niestety
, półpasiec jest paskudnie zaraźliwy nie chciałam nikogo narażać. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bubka na pewno wszystko zdążycie przygotować. Oj, pamiętam te ostatnie tygodnie przed powitaniem dziecka, ale u mnie w obu przypadkach było niespodziewane z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Popatrz - ile ciotek czeka na Twojego dzieciaczka

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lusia - a co takiego niezwykłego ma być w poniedziałek, że czekasz? Ja czekam na piątek, to mój ulubiony dzień