13-02-2025, 12:56
O dokładnie Bubka przyszły tata na pewno stanie na wysokości zadania! My przy pierwszym synu nie mieliśmy parcia wcale... Wszystko jakoś wyszło naturalnie i jak już był na świecie dużo spraw ogarnialismy łącznie z przeprowadzka. Przy córce nawet mieliśmy remont łazienki i jak się urodziła byliśmy w sumie bez łazienki bo oczywiście wszystko się przedłużało. Dalej życiowo czuje się nieogarnięta
choć jak mnie SM trafiło to już tak nie szaleje i umiem wyluzować
.
I ja Ci też życzę żeby właśnie się szybciej zaczęło bo ja z każdym porodem czekałam i czekałam i się samo nie chciało zacząć...
Nie ma co płakać ale to hormony
A ja oczywiście czekam na poniedziałek bo będzie koniec ferii!! Praca z dziećmi wychodzi mi już uszami... Dziś niby starszak pojechał na wycieczkę ale młodsza nie odstępuje mi o krok i tak od 3 tyg... ??
choć jak mnie SM trafiło to już tak nie szaleje i umiem wyluzować
.I ja Ci też życzę żeby właśnie się szybciej zaczęło bo ja z każdym porodem czekałam i czekałam i się samo nie chciało zacząć...
Nie ma co płakać ale to hormony
A ja oczywiście czekam na poniedziałek bo będzie koniec ferii!! Praca z dziećmi wychodzi mi już uszami... Dziś niby starszak pojechał na wycieczkę ale młodsza nie odstępuje mi o krok i tak od 3 tyg... ??