18-04-2025, 20:22
Bubka wspolczuje bólu kręgosłupa. Pewnie też od noszenia malutkiej. Ja miałam dość wredny ból po urodzeniu bo pozycja ciała ciągle ta sama -wymuszona no i karmienie na żądanie.. teraz co jakiś czas mam ten mój ból nad Posladkiem - zazwyczaj po pracach ogródkowych.
Dobry krok z odstawieniem nabiału. Zrobiłam to samo przy synu bo miał straszne kolki i po odstawieniu nabiału totalnie inne dziecko
tyle że sama się domyśliłam- lekarze wcale nie uwzględniają jedzenia.
Ja mam jakis dziwny ucisk w klatce piersiowej i też myślę może to jednak SM bo wszystkie badania wyszły w normie.
Fruu Sylwia pewnie nie chce Cię zostawić samego :-) więc miło. Mój mąż ostatnio zabrał dzieci na 1.5h i ta chwila była błoga:-) leżałam w wannie w bezruchu
Dobry krok z odstawieniem nabiału. Zrobiłam to samo przy synu bo miał straszne kolki i po odstawieniu nabiału totalnie inne dziecko
tyle że sama się domyśliłam- lekarze wcale nie uwzględniają jedzenia. Ja mam jakis dziwny ucisk w klatce piersiowej i też myślę może to jednak SM bo wszystkie badania wyszły w normie.
Fruu Sylwia pewnie nie chce Cię zostawić samego :-) więc miło. Mój mąż ostatnio zabrał dzieci na 1.5h i ta chwila była błoga:-) leżałam w wannie w bezruchu