17-06-2025, 18:45
Mija tydzień, jak walczę już nie z korzonkami, ale z rwą udową
Nawet nie słyszałam, że coś takiego istnieje. Tabletki od doktorki nie pomogły, a Sirdalud tak mnie rozwalił, że wywaliłam do kosza. Tak na prawdę to pomagają mi tylko masaże u mojego rehabilitanta, bo tu rzeczywiście czuję poprawę. Ale na wyjazd motocyklowy nie jadę, bo po pierwsze rehab stwierdził, że to głupi pomysł, a po drugie bardziej zależy mi na lipcowym wyjeździe. Najważniejsze, że nie wczołguję się już do samochodu i jako tako funkcjonuję.
========================================================
I jeszcze - zaczęłam uczyć się włoskiego sama, codziennie przerabiam jedną lekcję i powtarzam poprzednie. Aż się dziwię dlaczego dopiero teraz, ale najwyraźniej człowiek do wszystkiego dorasta
. A na Sardynii czułam się niezręcznie, jak mówili do mnie nawet jedno słowo uśmiechając się, a ja nie rozumiałam i nie umiałam odpowiedzieć. Teraz już będę wiedziała
Nawet nie słyszałam, że coś takiego istnieje. Tabletki od doktorki nie pomogły, a Sirdalud tak mnie rozwalił, że wywaliłam do kosza. Tak na prawdę to pomagają mi tylko masaże u mojego rehabilitanta, bo tu rzeczywiście czuję poprawę. Ale na wyjazd motocyklowy nie jadę, bo po pierwsze rehab stwierdził, że to głupi pomysł, a po drugie bardziej zależy mi na lipcowym wyjeździe. Najważniejsze, że nie wczołguję się już do samochodu i jako tako funkcjonuję.========================================================
I jeszcze - zaczęłam uczyć się włoskiego sama, codziennie przerabiam jedną lekcję i powtarzam poprzednie. Aż się dziwię dlaczego dopiero teraz, ale najwyraźniej człowiek do wszystkiego dorasta
. A na Sardynii czułam się niezręcznie, jak mówili do mnie nawet jedno słowo uśmiechając się, a ja nie rozumiałam i nie umiałam odpowiedzieć. Teraz już będę wiedziała