Forum jakby umarło więc wskrzesić go spróbuję do żywych
. Choć wchodzę i czytam to nie pisze. Dziś poniedziałek więc może dobry moment żeby napisać! Ja tam poniedziałki lubię. Weekend był taki sobie choć spokojny więc bardzo to cenię. Ja też trochę forsuje się z ćwiczeniami i dziś ledwo chodzę - czuje każdy mięsień ale mimo że jest ciężko potem jest lepiej. Też nie mogę się wykurować z moimi zatokami. Kolejny tydzień i smarkam i spływa mi. Ble . Choć ja do lekarzy jak nie muszę to nie chodzę.
Bubka jak się czujesz ? Jak Twoja noga i Igunia? Mam nadzieję że dalej grzeczna?
Konga jest już dobrze ? Niby fizjo nie chciał źle ja też tak czasem się forsuje.. choć skąd on może wiedzieć tak do końca jak jest zdrowy..
Yasmina opowiadaj jak Twój nowo-otwarty bar ? Mam nadzieję że to był dla Was dobry start !!
Akinom jak kotek bo sama się zastanawiam czy nie wezmę mojej córce-zyc mi już nie daje a w okolicy znów jest kilka do wzięcia ale zauważyłam że one od mojej młodej uciekają gdzie pieprz rośnie
więc to nie będę okazy do przytulania
. Choć wchodzę i czytam to nie pisze. Dziś poniedziałek więc może dobry moment żeby napisać! Ja tam poniedziałki lubię. Weekend był taki sobie choć spokojny więc bardzo to cenię. Ja też trochę forsuje się z ćwiczeniami i dziś ledwo chodzę - czuje każdy mięsień ale mimo że jest ciężko potem jest lepiej. Też nie mogę się wykurować z moimi zatokami. Kolejny tydzień i smarkam i spływa mi. Ble . Choć ja do lekarzy jak nie muszę to nie chodzę. Bubka jak się czujesz ? Jak Twoja noga i Igunia? Mam nadzieję że dalej grzeczna?
Konga jest już dobrze ? Niby fizjo nie chciał źle ja też tak czasem się forsuje.. choć skąd on może wiedzieć tak do końca jak jest zdrowy..
Yasmina opowiadaj jak Twój nowo-otwarty bar ? Mam nadzieję że to był dla Was dobry start !!
Akinom jak kotek bo sama się zastanawiam czy nie wezmę mojej córce-zyc mi już nie daje a w okolicy znów jest kilka do wzięcia ale zauważyłam że one od mojej młodej uciekają gdzie pieprz rośnie
więc to nie będę okazy do przytulania