U nas na szczęście już nie ma śniegu , jak prognozy zapowiadały tak na szczęście się nie spełniło. Na szczęście ale pogoda paskudztwo!! Było już ciepło i przyjemnie, nawet truskawki przesadziłam. Oby tylko to była ostatnia niepogoda w tym roku, a nie później jak wszystkie owoce będą owocować. Można się pochlastac.
Co do tematów motoryzacyjnych się nie wypowiem bo dla mnie to mało ważne
w zasadzie najważniejszy to jest dla mnie rower
. Na motor z mężem bym już nie wsiadła, straszna ze mnie panikara się zrobiła. Szybkich aut nie lubię. Mam teraz auto w automacie i ważne żeby kolejne też takie było bo już chyba nie dam rady inaczej.
W ogóle jak wasza zmiana czasu ? Nie lubię tego bardzo ale jakoś łatwiej idzie na wiosnę ta zmiana zawsze. Wstałam dziś po sobocie o 9.30 dopiero
Co do tematów motoryzacyjnych się nie wypowiem bo dla mnie to mało ważne
w zasadzie najważniejszy to jest dla mnie rower
. Na motor z mężem bym już nie wsiadła, straszna ze mnie panikara się zrobiła. Szybkich aut nie lubię. Mam teraz auto w automacie i ważne żeby kolejne też takie było bo już chyba nie dam rady inaczej.W ogóle jak wasza zmiana czasu ? Nie lubię tego bardzo ale jakoś łatwiej idzie na wiosnę ta zmiana zawsze. Wstałam dziś po sobocie o 9.30 dopiero