23-04-2026, 21:45
O matko wieki mnie tu nie było.
Super Bubka. Powodzenia życzę. Myślę że nowe stanowisko też będzie fajne. No i będziecie mogli podzielić się z partnerem opieka. Mój mąż też ostatnio został z dziećmi i wcielił się w kure domowa i całkiem dobrze mu to poszło
.
Dawno mnie tu nie było i na nic nie mam czasu. Trochę miałam przygód po drodze. Dziś znów większy wydatek przez własną nieuwagę. Nie udało się hotelowi pobrać kasy z konta i musiałam dopłacić w rezultacie ponad 3 tys za kolejną rezerwacje - Super :/. Ja mam takie szczęście w życiu że coś czuję że nigdy bogata nie będę. Wiecznie wszędzie muszę dopłacać bo coś źle naklilam eh
Super Bubka. Powodzenia życzę. Myślę że nowe stanowisko też będzie fajne. No i będziecie mogli podzielić się z partnerem opieka. Mój mąż też ostatnio został z dziećmi i wcielił się w kure domowa i całkiem dobrze mu to poszło
.Dawno mnie tu nie było i na nic nie mam czasu. Trochę miałam przygód po drodze. Dziś znów większy wydatek przez własną nieuwagę. Nie udało się hotelowi pobrać kasy z konta i musiałam dopłacić w rezultacie ponad 3 tys za kolejną rezerwacje - Super :/. Ja mam takie szczęście w życiu że coś czuję że nigdy bogata nie będę. Wiecznie wszędzie muszę dopłacać bo coś źle naklilam eh