05-07-2026, 20:25
A ja już 4 dzień zasuwam o jednej kuli.
Lekarz powiedział, że proteza umocowana prawidłowo, unoszenie nogi prawidłowe, zastrzyki przeciwzakrzepowe odstawić i wracać do życia. Czasami, jak się zapomnę to i kilka kroków zrobię sama. Teraz przygotowuję się do powrotu do roli kierowcy, bo już bardzo chcę pojechać sama. Pana Męża wysłałam na zlot w Łagowie, bo jednak stwierdziliśmy, że powinnam odpuścić w tym roku.
Za to nadrabiam zaległości książkowe i spędzam czas przy książkach Waldemara Łysiaka
. No i dowiedziałam się, że istnieje cos takiego jak mobilna fryzjerka i stylistka paznokci. Tak więc jestem kompletna. 
Acha, z batalii o odszkodowanie wróciłam z tarczą
Lekarz powiedział, że proteza umocowana prawidłowo, unoszenie nogi prawidłowe, zastrzyki przeciwzakrzepowe odstawić i wracać do życia. Czasami, jak się zapomnę to i kilka kroków zrobię sama. Teraz przygotowuję się do powrotu do roli kierowcy, bo już bardzo chcę pojechać sama. Pana Męża wysłałam na zlot w Łagowie, bo jednak stwierdziliśmy, że powinnam odpuścić w tym roku.Za to nadrabiam zaległości książkowe i spędzam czas przy książkach Waldemara Łysiaka
. No i dowiedziałam się, że istnieje cos takiego jak mobilna fryzjerka i stylistka paznokci. Tak więc jestem kompletna. 
Acha, z batalii o odszkodowanie wróciłam z tarczą