Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leczenie w Polsce a w Uk. Proszę o poradę...
(18-08-2017, 12:56)Elsie napisał(a): Uwaga, uwaga!

Najmilsza wiadomość i aktualizacja w moim "męczeńskim" wątku: http://www.stwardnienierozsiane.info/for...61#pid6561
Kobiety po porodzie w II linii, wygrałyśmy z systemem! Pierwszy mały wielki krok Oczko

Super wiadomość Elsie!!!! Tak się cieszę!!!!

Ja też karmię małą piersią już 7,5 mca i wiem, że jak rozpocznę leczenie będę musiała ją odstawić. Już raz próbowałam i niestety próba się nie powiodła, bo moja córeczka jest bezbutelkowa i bezsmoczkowa. A mleka modyfikowanego nie chce nawet tknąć, już próbowałam kilka rodzai i zaciśnie wargi i nie ma mowy o zjedzeniu...
Jak dostałam steryd po rzucie to nie chciałam jej karmić (mimo, że lekarze powiedzieli, że mogę przy sterydach) udało mi się jej nie karmić tylko przez dwa dni (i to były moje okropne dwa dni, bo nie chciała już nawet nic jeść ani pić, pieluszke miała suchą i zaczełam się martwić, że jeszzcze mi się odwodni i w koncu jej podałąm tą pierś)

Tak poza tym to ciężko mi powiedzieć czy karmienie spowolniło moją chorobę... co prawda dostałam po 7 mcach od porodu rzut.
Czy zawsze jest tak jak się ma nowy rzut tzn. ze pojawia się nowa zmiana w mozgu? Czy jest tak, że to mogą po sobie dawać znać te stare?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Leczenie w Polsce a w Uk. Proszę o poradę... - przez Paulina90 - 18-08-2017, 13:29

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości