27-08-2017, 23:19
Witaj
tak jak pisała Monika wygodniej i łatwiej być w programie blisko miejsca zamieszkania. Jeśli jednak zdecydujesz się na Poznań to ja tam właśnie jestem w programie lekowym. Dokładniej w szpitalu na szwajcarskiej. Leki dostałam tam praktycznie od ręki i ogólnie jestem zadowolona. Jeśli chodzi o odbiór leków to na początku jeździłam co miesiąc (przez trzy miesiace) a teraz dostałam na trzy miesiące. Ale to ile dostaje się opakowań zależy tam od wyników badań. Ja miałam dobre wiec dostałam na 3 miesiące. Teraz jak pojadę i wyniki tez będą dobre to znowu dostane na 3 miesiące.
Jeśli będziesz miała pytania to śmiało pisz
tak jak pisała Monika wygodniej i łatwiej być w programie blisko miejsca zamieszkania. Jeśli jednak zdecydujesz się na Poznań to ja tam właśnie jestem w programie lekowym. Dokładniej w szpitalu na szwajcarskiej. Leki dostałam tam praktycznie od ręki i ogólnie jestem zadowolona. Jeśli chodzi o odbiór leków to na początku jeździłam co miesiąc (przez trzy miesiace) a teraz dostałam na trzy miesiące. Ale to ile dostaje się opakowań zależy tam od wyników badań. Ja miałam dobre wiec dostałam na 3 miesiące. Teraz jak pojadę i wyniki tez będą dobre to znowu dostane na 3 miesiące.Jeśli będziesz miała pytania to śmiało pisz