18-09-2017, 22:30
Witaj luka
nie ma sensu czekać tak długo. Sprawdź sobie na tej liście zamieszczonej powyżej gdzie masz najbliżej do kolejnego szpitala prowadzącego program i zadzwoń tam i zapytaj jak u nich wygląda czas oczekiwania. Oczywiście najlepiej być w programie blisko domu bo leki trzeba z tego szpitala odbierać (raz na miesiąc lub raz na 3 miesiące - tak jest u mnie). Wszystko zależy od tego jaką odległość jesteś w stanie pokonywać po odbiór leków. (Ja jeżdżę 100 km).
Też mam 24 lata ale ja choruje 3 i pół roku. Leczenie zaczęłam dopiero w tym roku w maju i mogę ci powiedzieć ze naprawdę lepiej zacząć leczyć się od razu. Ja zaczęłam po 3 latach i chociaż jestem sprawna i normalnie funkcjonuje to te 3 lata temu byłam naprawdę w lepszym stanie.
Powodzenia
nie ma sensu czekać tak długo. Sprawdź sobie na tej liście zamieszczonej powyżej gdzie masz najbliżej do kolejnego szpitala prowadzącego program i zadzwoń tam i zapytaj jak u nich wygląda czas oczekiwania. Oczywiście najlepiej być w programie blisko domu bo leki trzeba z tego szpitala odbierać (raz na miesiąc lub raz na 3 miesiące - tak jest u mnie). Wszystko zależy od tego jaką odległość jesteś w stanie pokonywać po odbiór leków. (Ja jeżdżę 100 km).Też mam 24 lata ale ja choruje 3 i pół roku. Leczenie zaczęłam dopiero w tym roku w maju i mogę ci powiedzieć ze naprawdę lepiej zacząć leczyć się od razu. Ja zaczęłam po 3 latach i chociaż jestem sprawna i normalnie funkcjonuje to te 3 lata temu byłam naprawdę w lepszym stanie.
Powodzenia