(23-09-2017, 04:58)Joanna napisał(a): Czesc NataliaWitamy Cie w tym SM gronie, Jestesmy wyjatkowa grupa i tego sie trzymajmy
Bardzo dzielnie znioslas diagnoze, wielu ludzi by sie zalamalo a ty juz na wstepie masz sily do walki. To duzy sukces. Nazwa SM, wielu ludziom kojarzy sie z czyms strasznym. A w rzeczywistosci nie taki diabel straszny
Wiekszosc z Nas normalnie pracuje, zaklada rodziny, ma swoje pasje i cieszy sie zyciem. Po wielu z Nas nie widac choroby. Wazne jest aby jak najszybciej zaczac leczenie. Z czasem przyzwyczaisz sie do tego i to juz bedzie chleb powszedni jak np.zjedzenie bulki na sniadanie
Wiadomo, na poczatku organizm bedzie troche sie buntowal (czytaj skutki uboczne leczenia) ale po pewnym czasie to minie. W razie watlpliwosci pytaj o wszystko lekarza no i mozesz dzielic sie tu wrazeniami na forum. Takze pytaj smialo. Trzymam kciuki za Ciebie i wiem, ze dasz rade
Jeszcze przed diagnozą uważałam, że ta choroba jest bardzo straszna. Oczywiście trochę jest, ale przecież możemy normalnie żyć
Mam nadzieję, że leczenie nie da mi popalić
Dziękuję za słowa otuchy i życzę zdrowia 
(23-09-2017, 08:55)mufa napisał(a): Witaj Natalia. Dobra strona tej sytuacji to taka że już wiesz co Ci jest i jak to leczyć. Pozytywne myślenie to podstawa i pamiętaj że kolejki w różnych szpitalach są różne więc warto podzwonić i popytać jak to w danym jest.
Powodzenia i jakbyś chciała o coś pytać wal śmiało
Staram się nie załamywać, to nic nie da
Prawdopodobnie w moim szpitalu bardzo szybko dostanę leki. Dziękuję i życzę zdrówka 
(23-09-2017, 09:43)Anna 888 napisał(a): Część Natalia , dobrze że 'pogodzilas ' się z choroba tzn że pomimo młodego wieku jesteś silna kobietką . Życzę dużo zdrówka
Muszę być silna, jeszcze całe życie przede mną
Dziękuję za miłe słowa i również życzę zdrówka i siły

Bardzo dzielnie znioslas diagnoze, wielu ludzi by sie zalamalo a ty juz na wstepie masz sily do walki. To duzy sukces. Nazwa SM, wielu ludziom kojarzy sie z czyms strasznym. A w rzeczywistosci nie taki diabel straszny