21-10-2017, 13:56
Hej
To ciekawe, że mamy bardzo podobne doświadczenia. Jestem właśnie w połowie drugiego, w mojej karierze, pudełka Fampyry. Fampyra faktycznie pomaga w chodzeniu, a szczególnie wtedy, kiedy użytkownik kupi sobie nową, fajną laskę
**************************************************************************************************
Trochę dziwi mnie to, że bierzesz Fampyrę tak długo, z tego, co o niej czytałem przerwy w jej zażywaniu były rekomendowany, czyżby nie były konieczne?
To ciekawe, że mamy bardzo podobne doświadczenia. Jestem właśnie w połowie drugiego, w mojej karierze, pudełka Fampyry. Fampyra faktycznie pomaga w chodzeniu, a szczególnie wtedy, kiedy użytkownik kupi sobie nową, fajną laskę
**************************************************************************************************Trochę dziwi mnie to, że bierzesz Fampyrę tak długo, z tego, co o niej czytałem przerwy w jej zażywaniu były rekomendowany, czyżby nie były konieczne?
Joanna napisał 21-10-2017, 15:26:
Na forum nie handlujemy lekami, działa to w obie strony.
Na forum nie handlujemy lekami, działa to w obie strony.
" I don't mean to sound bitter, cold or cruel, but I am, so that's how it comes out" - Bill Hicks