26-10-2017, 22:21
Witajcie 
głowa czysta
poszłam do poleconego neurologa z wynikiem rezonansu i powiedział tylko, że dziwi się, że mnie tamta neurolog tak wystraszyła, bo ewidentnie to nie wygląda na SM, tylko na górne kręgi kręgosłupa
czeka mnie doppler tętnic szyjnych rentgen, ew. rezonans kręgosłupa i obserwacja ciśnienia tętniczego.
Boreliozę kazał sprawdzić, zrobię te badania w Centrum DNA w Poznaniu z całym pakietem koinfekcji, ale też powiedział, że zajmuje się neuroboreliozą i trochę inaczej to wygląda, ale że różne są objawy tego paskudztwa to dla św. spokoju trzeba wykluczyć.
Mrowienie pod stopami ustało odkąd biorę magnez. Powiększona źrenica - nie przyłożył do tego wagi, powiedział, że albo wcześniej tego nie zauważyłam i taka moja uroda, albo skoki ciśnienia to powodują, albo jakieś niedotlenienie tętnic, dlatego będzie doppler.
Kochani, jestescie wspaniali. Na pewno będę tu zaglądać, bo przejrzałam Wasze forum wzdłuż i wszerz i uważam, że jesteście dzielnymi, fantastycznymi ludźmi.

głowa czysta
poszłam do poleconego neurologa z wynikiem rezonansu i powiedział tylko, że dziwi się, że mnie tamta neurolog tak wystraszyła, bo ewidentnie to nie wygląda na SM, tylko na górne kręgi kręgosłupa
czeka mnie doppler tętnic szyjnych rentgen, ew. rezonans kręgosłupa i obserwacja ciśnienia tętniczego.Boreliozę kazał sprawdzić, zrobię te badania w Centrum DNA w Poznaniu z całym pakietem koinfekcji, ale też powiedział, że zajmuje się neuroboreliozą i trochę inaczej to wygląda, ale że różne są objawy tego paskudztwa to dla św. spokoju trzeba wykluczyć.
Mrowienie pod stopami ustało odkąd biorę magnez. Powiększona źrenica - nie przyłożył do tego wagi, powiedział, że albo wcześniej tego nie zauważyłam i taka moja uroda, albo skoki ciśnienia to powodują, albo jakieś niedotlenienie tętnic, dlatego będzie doppler.
Kochani, jestescie wspaniali. Na pewno będę tu zaglądać, bo przejrzałam Wasze forum wzdłuż i wszerz i uważam, że jesteście dzielnymi, fantastycznymi ludźmi.