25-07-2019, 10:21
Ja przy tej ledwo nogami ciągnę
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Rzut przy tecfidera
|
25-07-2019, 10:21
Ja przy tej ledwo nogami ciągnę
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
14-11-2019, 20:04
Po prostu zbiegł się początek przyjmowania tec z tymi zmianami pogody, prawie każdy z nas jakoś to odczuwa. Ale jeżeli bardzo Cię to niepokoi to koniecznie idź do lekarza, zbada Cię i będziesz mieć jasność. Plus jest taki że takie badanie jeśli lekarz stwierdzi że nic sie nie dzieje uspokaja taki efekt psychologiczny
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
16-11-2019, 18:19
Jak masz w okolicy szpital z oddziałem neurologicznym to jedz na SOR, zawsze to Cię jakiś neuro zbada
16-11-2019, 20:31
Oby, ale koniecznie skontaktuj się z tą pielęgniarką.
18-11-2019, 19:04
Myśle że po prostu zbieg okoliczności, gdyby było tak jak myślisz lekarze by nas uprzedzali o tym.
06-03-2020, 18:18
Hej biorę tez od maja miałam rzut w grudniu byłam na solu 3 dni miałam
Mri brak nowych zmian teraz znowu od wvzoraj słane mega nogi i ręce myślicie ze to rzut czy chwilowe osłabienie spowodowane pogoda ?
06-03-2020, 19:26
(06-03-2020, 18:18)magdasch napisał(a): Hej biorę tez od maja miałam rzut w grudniu byłam na solu 3 dni miałamJa obstawiam pogodę, też każdy dzień inaczej znoszę. Niech w końcu ta pogoda się określi, bo przesilenie może wykończyć. Spróbuj odpocząć
06-03-2020, 22:57
(06-03-2020, 19:26)agica napisał(a):Dzięki wolałabym zostać jednak w domu niż leżeć w szpitalu może faktycznie odpoczynek coś mi da postaram się odpocząć ale jak tak dalej będzie to chyba będę musiała się skontaktować z lekarzem czy to może po czasie samo minąć ?(06-03-2020, 18:18)magdasch napisał(a): Hej biorę tez od maja miałam rzut w grudniu byłam na solu 3 dni miałamJa obstawiam pogodę, też każdy dzień inaczej znoszę. Niech w końcu ta pogoda się określi, bo przesilenie może wykończyć. Spróbuj odpocząć
07-03-2020, 11:05
Jestem po przeziębieniu nie wychodziłam pare dni na spacery po czym zrobiłam niezła rundę i poćwiczylam trochę teraz mam słabe nogi one nie drętwieją zreszta mi raczej nic nie drętwieje No i najgorsze jest to w tej chorobie ze ja nie wiem koedy mam rzut mam teraz słabe nogi ale normalnie chodzę owszem wieczora
Już są mega zmęczone a jak się położę to czuje jakby te mięśnie były wszystkie napięte a nie wyluzowane No i oczywiście się nakręcam czy to rzut czy raczej osłabienie po przeziębieniu i po spacerze ja jeszcze nigdy nie miałam wiecie takiego typowego rzutu ze coś mi jest przez 24h dlatego nigdy nie wiem co robić dobrze ze jest to forum i każdy z nas jest innym przypadkiem i wy zawsze pomożecie
07-03-2020, 12:12
(07-03-2020, 11:05)magdasch napisał(a): Jestem po przeziębieniu nie wychodziłam pare dni na spacery po czym zrobiłam niezła rundę i poćwiczylam trochę teraz mam słabe nogi one nie drętwieją zreszta mi raczej nic nie drętwieje No i najgorsze jest to w tej chorobie ze ja nie wiem koedy mam rzut mam teraz słabe nogi ale normalnie chodzę owszem wieczoraOgólnie rzuty ja rozróżniam od pogorszenia, jako nowe objawy, które mają tendencję, że nie mijają same w ciągu dnia tylko właśnie się nasilają, aż do ciężkiego stanu. Pogorszenie to objawy, które pojawiają się w miejscu gdzie kiedyś miałam rzut, osłabione nogi, drętwienie, parestezje, ale w ciągu dnia to potrafi odpuścić, po odpoczynku, albo jeden dzień dobrze, kolejny źle, później znowu dobrze i tak w kratkę loteria |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|