02-04-2020, 13:57
przepraszam że tak z doskoku ... czy lek tecfidera jest refundowany?
Pogorszenie to objawy, które pojawiają się w miejscu gdzie kiedyś miałam rzut, osłabione nogi, drętwienie, parestezje, ale w ciągu dnia to potrafi odpuścić, po odpoczynku, albo jeden dzień dobrze, kolejny źle, później znowu dobrze i tak w kratkę loteria
(07-03-2020, 11:05)magdasch napisał(a): Jestem po przeziębieniu nie wychodziłam pare dni na spacery po czym zrobiłam niezła rundę i poćwiczylam trochę teraz mam słabe nogi one nie drętwieją zreszta mi raczej nic nie drętwieje No i najgorsze jest to w tej chorobie ze ja nie wiem koedy mam rzut mam teraz słabe nogi ale normalnie chodzę owszem wieczoraOgólnie rzuty ja rozróżniam od pogorszenia, jako nowe objawy, które mają tendencję, że nie mijają same w ciągu dnia tylko właśnie się nasilają, aż do ciężkiego stanu.
Już są mega zmęczone a jak się położę to czuje jakby te mięśnie były wszystkie napięte a nie wyluzowane No i oczywiście się nakręcam czy to rzut czy raczej osłabienie po przeziębieniu i po spacerze ja jeszcze nigdy nie miałam wiecie takiego typowego rzutu ze coś mi jest przez 24h dlatego nigdy nie wiem co robić dobrze ze jest to forum i każdy z nas jest innym przypadkiem i wy zawsze pomożecie
Pogorszenie to objawy, które pojawiają się w miejscu gdzie kiedyś miałam rzut, osłabione nogi, drętwienie, parestezje, ale w ciągu dnia to potrafi odpuścić, po odpoczynku, albo jeden dzień dobrze, kolejny źle, później znowu dobrze i tak w kratkę loteria