Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co myślicie?
(24-07-2018, 05:58)hela napisał(a): Wstałam i dalej tą rękę i nogę czuję, zobaczę co się będzie dalej działo.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Hela ja tak kiedys mialam, nie pogarszało sie wiec neuro kazal czekac. A ze minelo po 3-4 tyg to sie nauczylam cierpliwości w koncu. Mi znow w upal oczy szaleją. I znow mam czekac bo sie nie pogarsza.
Odpowiedz
Ktoś tu kiedyś pisał o piwie, w sensie dobrych właściwości chmielu dla nas, zastanowiłam się i dziś będę próbowaćUśmiech będzie się spało lepiej chociażOczko
Odpowiedz
(24-07-2018, 10:09)hela napisał(a): Ktoś tu kiedyś pisał o piwie, w sensie dobrych właściwości chmielu dla nas, zastanowiłam się i dziś będę próbowaćUśmiech będzie się spało lepiej chociażOczko
Daj znać jak działa ta wspaniała kuracja, sama chętnie zastosujeUśmiech
Odpowiedz
Piwo, oczywiście dobrej jakości ma wit B, jest w tym logika jakaś żeby je pić.
Odpowiedz
(24-07-2018, 10:09)hela napisał(a): Ktoś tu kiedyś pisał o piwie, w sensie dobrych właściwości chmielu dla nas, zastanowiłam się i dziś będę próbowaćUśmiech będzie się spało lepiej chociażOczko

Pomaga! Sprawdzilam  Język
Odpowiedz
Czuję się zmotywowana, no ale póki w pracy jestem nie będę sprawdzaćUśmiech
Odpowiedz
też potwierdzam, fajnie działa na organizm, szczególnie w złych chwilach Uśmiech
Odpowiedz
Dobra namowilyscie mnie Uśmiech
Odpowiedz
A więc tak, wydaje mi się że jest lepiej, koło południa miałam tąpnięcie takie że myślałam że usnę, późnej odkryłam że ożywiłam się nie wiem kiedy i stwierdziłam wracając że jak prowadzę samochód to grzeje mi słońce zawsze w lewą rękę, i te objawy w niej mogą być od tego, co do nogi teorii nie mam. Tak czy siak piwo się chłodziOczko

Odpowiedz
Potwierdzam po piwie jest lepiej, może dlatego że w głowie zaszumiało i przestałam się przejmowaćOczko a może takie właściwości chmielu, grunt że dobrze się czujęUśmiech

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości