Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
postacie SM
(13-09-2018, 11:49)shazza napisał(a): Hela proszę Cię nigdy się nie zmieniaj!Polubiłem Twoją zadziorność i dociekliwość.Nie bądzcie tu wszyscy tacy drętwi jak po rzucieUśmiech

Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka

Nie podlizuj się
Odpowiedz
Shazza ?‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
"Nie bądzcie tu wszyscy tacy drętwi jak po rzucie"

Genialnie, czyli terapia pomaga, bo miesiąc temu w życiu byś czegoś takiego nie napisał. Ciesze się powolnym powrotem do zdrowia!
Odpowiedz
(13-09-2018, 12:28)H.klysz@o2.pl napisał(a): "Nie bądzcie tu wszyscy tacy drętwi jak po rzucie"

Genialnie, czyli terapia pomaga, bo miesiąc temu w życiu byś czegoś takiego nie napisał. Ciesze się powolnym powrotem do zdrowia!

Teraz ma jazdę w drugą stronę, ze skrajności w skrajność, schizofrenia????
Odpowiedz
O tak.Powinienem zmienić nick na shizzaUśmiech Pamiętajmy jednak że to wątek o postaciach SM a nie o mnieUśmiech

Odpowiedz
(13-09-2018, 12:40)shazza napisał(a): O tak.Powinienem zmienić nick na shizzaUśmiech Pamiętajmy jednak że to wątek o postaciach SM a nie o mnieUśmiech

To prawda, od kiedy chorujesz na PPMS? Kiedy miałeś pierwszy objaw? Masz zmiany w rdzeniu głównie? Próbowałeś masaży na rozluźnienie i rehabilitacji? Zorientuj się, jeśli masz środki, nt. Fampyry, pomocna dla chorych na PPMS jeżeli idzie o mobilność.
Odpowiedz
Pierwszy objaw 8 lat temu a choruję od ponad pół rokuUśmiech

Odpowiedz
(13-09-2018, 12:46)shazza napisał(a): Pierwszy objaw 8 lat temu a choruję od  ponad pół rokuUśmiech

No ok, a jak z resztą? Zmiany w rdzeniu? Fampyra? Masaże? Zmiany w rdzeniu są ważne, bo mocno sugerują PPMS i wtedy Fampyra dość sporo (choć, krótkoterminowo, pomaga). Masaże generalnie są zalecane, nawet osobom zdrowym Oczko
Odpowiedz
Jakie to były objawy?
Odpowiedz
Odjęło mi nogę

Zmiany w rdzeniu sąUśmiech

Teraz zawroty ból głowy i pulsowanie po najmniejszym wysiłku zatkane ucho męczliwość parestezje nóg i rąk zatkane ucho problemy z chodzeniem

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości