Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SM w filmach
W dzisiejszej Interwencji na Polsacie był facet z sm. Omg.... zawsze pokażą najgorsze przypadki
Odpowiedz
Agica bo to przyciaga ludzi
Kogo obchodzi jak wyglada zycie z sm tak naprawde?
Jest przekonanie ze sm tonod razu niepelnosprawnosc, ba co ponoektorzy mysla ze to choroba smiertelna
Zeby ludzi zainteresowac musi byc sensacja
Odpowiedz
Jakby pokazali faceta chorego na SM, po którym kompletnie nic nie widać i funkcjonuje całkiem normalnie to jeszcze by ludzie krzyczeli, że telewizja oszukuje bo po nim nie widać żadnej choroby, hehe.
Odpowiedz
(24-10-2019, 18:56)Moris napisał(a): Jakby pokazali faceta chorego na SM, po którym kompletnie nic nie widać i funkcjonuje całkiem normalnie to jeszcze by ludzie krzyczeli, że telewizja oszukuje bo po nim nie widać żadnej choroby, hehe.

Masz racje. Niestety.
Odpowiedz
Może też trochę mnie zszokowało bo bardzo szybko z postaci rzutowej przeszło w postępującą, a facet jeszcze młody
Odpowiedz
(24-10-2019, 16:43)agica napisał(a): W dzisiejszej Interwencji na Polsacie był facet z sm. Omg.... zawsze pokażą najgorsze przypadki

Ja ostatnio oglądałam "lombard życie pod zastaw" i byl facet który chodził ale miał duże problemy(pokazali że ssikal się w spodnie , nie umiał otworzyć zakretki z wodą ale chodził) w sumie pierwszy raz widziałam gdzie ktoś nie jest na wózku, bo co widziałam wątek z sm to zawsze na wózku.  W "Gliniarzach" też był facet ale na wózku. Tak że dużo tego ostatnio w tv, szkoda że w takim swietle to przedstawiają Uśmiech
Odpowiedz
no to dobra na dokładkę 'sprawa dla reportera' dziewczyna 26l. z zapaleniem nerwu wzrokowego dwa razy odesłana z kwitkiem z sor straciła wzrok w jednym oku
ale tak naprawdę do dziś nie wiadomo czy to sm, czy inna choroba, jeszcze bez diagnozy
tylko takie przypuszczenie, ale na mri ma czekać pół roku
Odpowiedz
No i właśnie dlatego nie mam telewizora od 13 lat.
Odpowiedz
Wlasnie teraz w" na dobre i na zle "ponownie ta dziewczyna ktora ma SM.
Odpowiedz
No... ale wątek zrobili...hmm pewnie sm to dla nich za mało. Muszą wprowadzić zapalenie mózgu. Swoją drogą myślałam, że ona już nie wróci
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości