Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SM w filmach
(13-11-2019, 23:39)agica napisał(a): No... ale wątek zrobili...hmm pewnie sm to dla nich za mało. Muszą wprowadzić zapalenie mózgu. Swoją drogą myślałam, że ona już nie wróci

No masakra.Oczko
Odpowiedz
(13-11-2019, 23:39)agica napisał(a): No... ale wątek zrobili...hmm pewnie sm to dla nich za mało. Muszą wprowadzić zapalenie mózgu. Swoją drogą myślałam, że ona już nie wróci

W dzisiejszym odcinku kontynuacja watku Uśmiech
Odpowiedz
(20-11-2019, 22:01)Beciaa05 napisał(a):

W dzisiejszym odcinku kontynuacja watku Uśmiech
Taa ciekawe co tam wypaczą hehe. Swoją drogą u siebie najpierw słyszałam diagnozę guz mózgu, dlatego sm to była radość, a za każdym razem gdzie słyszę że ktoś ma, to doceniam jakie miałam szczęście
Odpowiedz
Hejka właśnie wróciłam z kina. Byłam na "Jak poślubić milionera?". Pojechałam żeby się rozerwać i jak to ja mówię "odchamić się" Oczko Wyszłam wkurzona i zdegustowana. Jest scena gdzie dziewczyny z kursu mają poderwać wdowca i idą na pogrzeb jego żony. Żona Pana wdowca zmarła bo chorował na SM. No porażka. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Super relaks sobie zafundowałam. Nie ma co. A się cieszyłam, że bilet kosztował 13 zł bo mam stopień umiarkowany. I to wreszcie mi się do czegoś przydało Uśmiech A później.... niespodzianka Smutny Pozdrawiam wszystkich
Odpowiedz
O rany...I potem przekonanie, że tak jest idzie w świat. Irytują mnie takie filmy.
Odpowiedz
A ja dziś słuchałam audiobooka "olive kitteridge"i tam było coś w stylu: "moja mama miała sm, więc szybko nauczyliśmy się pomagać ludziom". Oczko
Odpowiedz
(08-12-2019, 17:22)asia_mys napisał(a): Hejka właśnie wróciłam z kina. Byłam na "Jak poślubić milionera?". Pojechałam żeby się rozerwać i jak to ja mówię "odchamić się" Oczko Wyszłam wkurzona i zdegustowana. Jest scena gdzie dziewczyny z kursu mają poderwać wdowca i idą na pogrzeb jego żony. Żona Pana wdowca zmarła bo chorował na SM. No porażka. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Super relaks sobie zafundowałam. Nie ma co. A się cieszyłam, że bilet kosztował 13 zł bo mam stopień umiarkowany. I to wreszcie mi się do czegoś przydało Uśmiech A później.... niespodzianka Smutny Pozdrawiam wszystkich

A kto to ogląda? Zresztą epizod jest nic nie znaczący, nikt nie zapamięta.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
No to faktycznie komedia po h fest. Też myślałam żeby iść, może w końcu coś śmiesznego polskiego, a tu jednak dalej żałosne
Odpowiedz
(08-12-2019, 22:18)hela napisał(a):
(08-12-2019, 17:22)asia_mys napisał(a): Hejka właśnie wróciłam z kina. Byłam na "Jak poślubić milionera?". Pojechałam żeby się rozerwać i jak to ja mówię "odchamić się" Oczko Wyszłam wkurzona i zdegustowana. Jest scena gdzie dziewczyny z kursu mają poderwać wdowca i idą na pogrzeb jego żony. Żona Pana wdowca zmarła bo chorował na SM. No porażka. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Super relaks sobie zafundowałam. Nie ma co. A się cieszyłam, że bilet kosztował 13 zł bo mam stopień umiarkowany. I to wreszcie mi się do czegoś przydało Uśmiech A później.... niespodzianka Smutny Pozdrawiam wszystkich

A kto to ogląda? Zresztą epizod jest nic nie znaczący, nikt nie zapamięta.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Myślałam że będzie lekka i przyjemna. Gdyby nie epizod to jest ok. Pośmiać się można. Ale ja jestem z tych co wyłapują takie epizodziki Uśmiech Uśmiech Pozdrawiam
Odpowiedz
(02-02-2020, 18:47)e-smka napisał(a): Dzis leciało https://pytanienasniadanie.tvp.pl/464676...osc-ukryta

Widziałam, polecam. Ciekawy i ważny problem jeżeli chodzi o funkcjonowanie osob  z SM, u których objawy choroby są niewidoczne. Powinno być więcej takich programów, spotów żeby uświadomić społeczeństwo  w tym temacie ...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości