26-05-2020, 13:27
Tylko teraz jak ktoś będzie szukał info o pledigry to nie znajdzie Twojego postu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Betaferon
|
|
26-05-2020, 13:27
Tylko teraz jak ktoś będzie szukał info o pledigry to nie znajdzie Twojego postu.
26-05-2020, 13:33
Dokladnie jak Hela pisze
Smiecimy w watkach a pozniej w lupce ciezko cos znalezc
26-05-2020, 20:17
No właśnie JMonika o to chodzi że dziewczyny zakładając forum tak to pomyślały żeby był porządek, żeby wszystko było w odpowiednich działach i wątkach, bo oprócz tego że się tu dzielimy różnymi informacjami masa ludzi podgląda forum i szuka tu informacji.
Gdyby adminki chciały żeby wszyscy sobie swobodnie pisali nie byłoby podziału na działy itd, a jednak ktoś włożył w to sporo pracy żeby forum było czytelne i przejrzyste. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bo nie kazdy umie skorzystac z lupki tylko klika w dzialy i szuka watku
I nie zasmieca sie czyjegos watku jak sie pisze nie na temat A tu jest to norma I napisalam jej ze super ze dobrze znosi leczenie wiec o co chodzi
27-05-2020, 02:01
Właśnie, e-smka i dlatego nie miałam zamiaru tego komentować...
Ale tak jak JMonika Pisze, przez samozwańcze adminki dużo ludzi w ogóle się tutaj nie odzywa, tak jak ja na przykład, bo czasami aż się przykro robi, jak ktoś nowy zada jakieś naiwne pytanie albo nie tam gdzie trzeba i dostaje kubeł zimnej wody na łeb. Pozdrawiam również
27-05-2020, 06:16
Wiecie co piszecie tak o mnie a ja wam napisze jak ja to widze
Mowie i pisze co mysle bo uwazam ze warto szczerze mowic co sie mysli/pisac co sie mysli Zwrocilam delikatnie uwage a hejt jest z waszej strony Grzecznie zwrocilam uwage i dodalam ze super ze dziewczyna znalazla sposob na to zeby iniekcje nie byly zbyt uciazliwe A wy na mnie za kazdym razem jak wyraze swoje zdanie wylewacie kubel pomyj Oskarzacie mnie o czepialstwo brak zrozumienia itp a same hejtujecje moja osobe W grupie sila! Adminki- te wlasciwe nie raz zwracaly uwage na to ze my forumowicze smiecimy byle gdzie i musza po nas przerzucać do prawidłowych watkow Ja tylko grzecznie zwrocilam uwage nie bylo w moim komentarzu chamstwa Milego dnia wszytskim zycze
27-05-2020, 08:01
Dzień dobry, nie uważam, żeby mój post był wypełniony hejtem. Ja też właśnie napisałam co uważam i co zauważyłam. Wiele nowych osób po takim miłym zwróceniu uwagi już się nie odzywa. A ja sama mam od dawna pytanie, a nie pytam, bo boję się, że nie trafię w prawidłowy wątek. Szczerość ja szczerość
miłego słonecznego dnia życzę
27-05-2020, 09:04
To może dbajmy wszyscy o prządek na forum, tak mało a robi różnicę, bo po każdym zwróceniu komuś uwagi odzywają się ze trzy osoby których sprawa nie dotyczy, ale koniecznie muszą się wypowiedzieć. Tak jakby ich zdanie miało znaczenie.
27-05-2020, 11:03
Helu droga, to teraz przeczytaj sama swój post i zapytaj siebie czy jest on miły i przyjazny dla innych forumowiczów
27-05-2020, 11:33
A miał być taki?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|