Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witajcie!!!
(03-06-2016, 09:26)Ewcia napisał(a): Witam zdiagnozowano mnie w 2013r. ale z tego co sobie przypominam to pierwsze objawy miałam w 2008r. Także już troszkę choruje, czuje po sobie postęp choroby. Biorę Avonex bez żadnych efektów. Ale nie poddaję się mam dla kogo walczyć. Synek 4 letni i kochający mąż nie pozwalają mi się załamać, choć nie ukrywam, że gdy nie mam siły chodzić(np. gdy jest upał) płacze po kątach gdy nie widzą, żeby ich nie martwić. Pozdrawiam wszystkich papa

Witaj Ewcia  u mnie zdiagnozowano sm w 2007 roku Od roku czuję postęp choroby. Jestem właśnie na chorobowym i ryczę w domu dobrze że moja rodzina tego nie widzi, jestem załamana. Mam nadzieję że to wszystko minie, że to jakiś sen. Pozdrawiam
Odpowiedz
Marzena a leczysz się
Odpowiedz
(09-09-2016, 09:28)mufa napisał(a): Marzena a leczysz się

leczona byłam interferonem beta 2008-2011.  Od roku choroba postępuje i w tej chwili żadnych leków a neurologowi mówię że się żle czuje a on tylko betaserc mi przepisuje pozdrawiam
Odpowiedz
Współczuję i powodzenia. A może zmienić lekarza skoro ten lekceważy
Odpowiedz
Marzena, ja się zgadzam z mufą. Może powinnaś zmienić lekarza albo szpital? Gdzie się leczysz?
Odpowiedz
(09-09-2016, 23:43)reni napisał(a): Marzena, ja się zgadzam z mufą. Może powinnaś zmienić lekarza albo szpital? Gdzie się leczysz?

Hej 
Nie za bardzo wiem jak tutaj się poruszać, a lekarza na pewno zmieniam we wtorek jade do innego może coś pomoże
Odpowiedz
Mam nadzieję, że nowy lekarz będzie miał lepszy pomysł na Twoje leczenie. Gdzie dotychczas się leczyłaś?
Odpowiedz
Hej Uśmiech masz kogoś u boku , kto Cię kocha . Oni zawsze bedą przy Tobie. Ty z kolei masz dla kogo walczyć .

Pozdrawiam
Odpowiedz
Hej nie zalamuj sie tylko zmien lekarza. Ja widze po sobie postep choroby ale lekarz nie rezygnuje z leczenia, chce zamienic avonex ktory nie dziala na jakies tabletki tylko nie pamietam nazwy. Jak mnie bada to twierdzi ze wszystkie odruchy mam zywe. Problem mam tylko z prawa noga bo mam slabsza i strasznie silna spastyke. Wiem ciezko to zaakceptowac Marzenko, ale musimy walczyc
Odpowiedz
(11-09-2016, 11:12)marzena napisał(a):
(09-09-2016, 23:43)reni napisał(a): Marzena, ja się zgadzam z mufą. Może powinnaś zmienić lekarza albo szpital? Gdzie się leczysz?

Hej 
Nie za bardzo wiem jak tutaj się poruszać, a lekarza na pewno zmieniam we wtorek jade do innego może coś pomoże

Udało Ci się zmienić lekarza? Nowy jest sensowny? Nie ma sensu leczyć się u jakiegoś konowała! Pamiętaj, że chodzi o Twoje zdrowie. Dobry lekarz to podstawa.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości