Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hej, podejrzewam u siebie sm
Dlaczego piszesz, że prawdopodobnie masz zmiany?

Wysłane z mojego LDN-L21 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Dlatego ze neurolog powiedziała ze jeszcze trzeba poczekać na opis i zobaczymy co radiolog tam napisze, ale no zmiana jest tylko musi ja potwierdzić radiolog.
Odpowiedz
(20-12-2019, 01:49)Agata05 napisał(a): Czesc
Jestem po wizycie u neurologa. Pani obejrzała moj rezonans w głowie prawdopodobnie czysto natomiast w kręgosłupie jest prawdopodobnie zmiana dosyć duża... dostałam skierowanie do szpitala ale dopiero na marzec 2020..
Czy zmiana w rdzeniu myślicie może oznaczać chorobę devica zamiast sm ? Zaczęłam się poważnie martwić

Jeśli chcesz rozwiać wątpliwości, zrób badanie z krwi:
https://sklep.alablaboratoria.pl/badanie...aporynie_4

Robiłam w diag.pl, nie mają badania w sprzedaży online, ale w punkcie już tak: Cena badania P/c przeciw akwaporynie 4 met. IIF to 169zł, czas oczekiwania na wynik to 15 dni roboczych.

Jeśli będziesz robić w Diagnostyce, to możesz iść i zrobić jakieś tanie badanie typu morfologia i od razu poprosić o wyrobienie karty stałego klienta, potem zrób akwa - wtedy jeszcze przyoszczędzisz. Uśmiech
Karta się przydaje przy zakupie badań, których nie można kupić online (na www ceny są zawsze niższe)
Odpowiedz
Mnie to robili z pmr chyba.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(20-12-2019, 09:32)speculum napisał(a):
(20-12-2019, 01:49)Agata05 napisał(a): Czesc
Jestem po wizycie u neurologa. Pani obejrzała moj rezonans w głowie prawdopodobnie czysto natomiast w kręgosłupie jest prawdopodobnie zmiana dosyć duża... dostałam skierowanie do szpitala ale dopiero na marzec 2020..
Czy zmiana w rdzeniu myślicie może oznaczać chorobę devica zamiast sm ? Zaczęłam się poważnie martwić

Jeśli chcesz rozwiać wątpliwości, zrób badanie z krwi:
https://sklep.alablaboratoria.pl/badanie...aporynie_4

Robiłam w diag.pl, nie mają badania w sprzedaży online, ale w punkcie już tak: Cena badania P/c przeciw akwaporynie 4 met. IIF to 169zł, czas oczekiwania na wynik to 15 dni roboczych.

Jeśli będziesz robić w Diagnostyce, to możesz iść i zrobić jakieś tanie badanie typu morfologia i od razu poprosić o wyrobienie karty stałego klienta, potem zrób akwa - wtedy jeszcze przyoszczędzisz. Uśmiech
Karta się przydaje przy zakupie badań, których nie można kupić online (na www ceny są zawsze niższe)

Bardzo Ci dziękuje! Myślałam ze to badanie robi się z płynu mózgowo rdzeniowego, gdybym wiedziała wcześniej ze robi się je z krwi może już bym je wykonała. 
W każdym razie już wykupiłam i jutro z samego rana biegnę na pobranie i później zobaczymy...
Naprawdę bardzo bym chciała byle to tylko nie był ten devic...
Odpowiedz
Może i tak, ale podczas mojego pobytu w szpitalu zrobiono mi rapem kilka badan, akwaporynę - z krwi - zlecił dr Maciejowski, zresztą dzięki Tobie, hela Uśmiech

Daj znać jak będziesz mieć wynik, trzymam mocno kciuki!
Odpowiedz
Witam wszystkich serdecznie
Mam już wyniki rezonansu, okazało się ze nie mam zmian w rdzeniu ani głowie. Ta „zmiana” którą nastraszyla mnie neurolog to zupełnie nic groźnego Uśmiech strasznie się ciesze. I tak idę do szpitala w marcu na dalsza diagnostykę, ale te wyniki rezonansu to takie światełko w tunelu I ogromna szansa ze wszystko będzie dobrze Uśmiech
Życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych świat! A przede wszystkim dużo dużo zdrowia :3
Odpowiedz
(23-12-2019, 20:03)Agata05 napisał(a): Witam wszystkich serdecznie
Mam już wyniki rezonansu, okazało się ze nie mam zmian w rdzeniu ani głowie. Ta „zmiana” którą nastraszyla mnie neurolog to zupełnie nic groźnego Uśmiech strasznie się ciesze. I tak idę do szpitala w marcu na dalsza diagnostykę, ale te wyniki rezonansu to takie światełko w tunelu I ogromna szansa  ze wszystko będzie dobrze Uśmiech
Życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych świat! A przede wszystkim dużo dużo zdrowia :3

Super!
Dzięki za życzenia!
Tobie również dużo spokoju i zdrówka
Oby się w marcu wszystko wyjaśnilo!
Odpowiedz
Wow jakie świetnie wieści! Uśmiech
gratki!
Odpowiedz
To zrobili Ci prezent na świętaUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz

Skocz do: