Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objawy od pół roku ..SM/Nerwica?
leki odbierzesz, będzie więcej procedur do przeprowadzenia przy rejestracji, badań itp., ogólnie oddziały w szpitalach pozamykane. My wczoraj miałyśmy mri, a w łodzi od przyszłego tyg. do maja zero planowych rtg, mri etc. tak mówiła ta od rezonansu

lek odbierzesz pod warunkiem,że mają - bo ktoś wcześniej wrzucił listę leków MZ, których brakuje na rynku i jest tam np. copaxone
Odpowiedz
Copaxone mogą zamienić z Remurel, to to samo jest, i ponoć tańsze. Niektóre placówki dawno tsk zrobiły.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Witajcie
Po kilku miesiącach oczekiwać udało się wykonać rezonans głowy z kontrastem na NFZ, odebrałam wynik i wszystko ok, żadnych zmian.
Kilka dni temu miałam zaległa wizytę u neurologa, który stwierdził ze neurologicznie wszystko w porządku.

dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i dobre słowo.
Pozdrawiam cieplutko
Odpowiedz
Dobrze ze mri wyszedl bez zmian. Pozdrawiam
Odpowiedz
To super, a jak samopoczucie?
Odpowiedz
Agica, dziękuje, czuję się całkiem dobrze fizycznie, miewam zawroty minimalne lub wcale ich nie odczuwam.
Neurolog zasugerował, że to może tez być od kręgosłupa szyjnego lubi kwestia psychiki .
Dlatego staram się relaksować więcej, spacery po lesie etc..

pięknego weekendu dla Was
Odpowiedz
I tak trzymaj, żaden organizm nie lubi stresu, bo się buntuje. Trzymaj się, pozdrowienia
Odpowiedz
Stres to jest najgorszy przy naszym SM
A jak człowiek jak ja nerwus i choleryk to walka z sama soba zeby opanowac nerwy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości