Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szczepionka Covid-19
Mam pytanie do osób, które szczepiły się podczas brania Tec i miały niski poziom limfocytów. Czy miały jakieś reakcje po szczepieniu i co o tym mówili u Was w szpitalu? Pytam, bo odebrałam dzisiaj pierwsze wyniki morfologii po wprowadzeniu mi Tec i limfocyty zjechały na łeb na szyję do 0,59 z 1,4 przy Aubagio Smutny A w listopadzie szczepiłam się trzecią dawką; jak o tym powiedziałam pielęgniarce, to tylko przewróciła oczami... Smutny
Odpowiedz
Hej. Ja jestem na tec, poziom limfocytow we wrześniu byl 1.2
Wczoraj rano dostalam 3 dawkę I bylo ok do wieczora. Od wieczora doslownie zdycham. Wyszlam na spacer z psem I mialam trudnosci z powrotem do domu, gdzie codziennie maszeruje po min 10km bez zadnychproblemów. W nocy goraczka, dziwne dreszcze, bole miesni, kosci I stawow, bol glowy. Dodatkowo od dzisiejszego poranka mam zdrętwiałe pół gęby I gorzej widzę. Przy poprzednich 2 dawkach nic takiego nie mialo miejsca I w sumie sama nie wiem co mam o tym myslec. Nie kontaktowalam sie jeszcze z lekarzem wiec nie wiem jakby sie do tego odnieśli. Pozdrawiam
Odpowiedz
(04-12-2021, 18:44)JMonika79 napisał(a): Hej. Ja jestem na tec,  poziom limfocytow we wrześniu byl 1.2
Wczoraj  rano dostalam 3 dawkę I bylo ok do wieczora.  Od wieczora doslownie zdycham. Wyszlam na spacer z psem I mialam trudnosci z powrotem do domu, gdzie codziennie maszeruje po min 10km bez zadnychproblemów. W nocy goraczka,  dziwne dreszcze, bole miesni, kosci I stawow,  bol glowy. Dodatkowo od dzisiejszego poranka mam zdrętwiałe pół gęby I gorzej widzę.  Przy poprzednich 2 dawkach nic takiego nie mialo miejsca I w sumie sama nie wiem co mam o tym myslec. Nie kontaktowalam sie jeszcze z lekarzem wiec nie wiem jakby sie do tego odnieśli. Pozdrawiam

JMonika79  przykroSmutny Duuuzo zdrowia Ci życzę, oby jak najszybiej przeszło Ci to co się dzieje. Daj rano znać jak się czujesz. Mam nadzieję, ze bedzie o niebo lepiej.
Za kilka dni bede juz mogla zapisac sie na 3 dawke.  W poniedzialek mam wizyte z programu. Chce pogadac z lekarzem, czy jako 3 przyjac ta samo szczepionke, czy inna. Bo rozne sa zdania.
Odpowiedz
Hejka. Wczorajsze popołudnie I nocka jeszcze była słaba, ale od rana juz jest a wiele lepiej. Ja mialam 2x Moderna a trzecią Pfizer. Pozdrawiam serdecznie.
Odpowiedz
W czwartek miałem 3 dawkę pfizera. Trochę ból ramienia w miejscu wkłucia i chyba tyle. Może miałem też jakąś gorączkę, ale nie mierzyłem, bo od 8 do 19 byłem w pracy. Dziś już wszystko ok i weekend czyli kładzenie gładzi gipsowej na ścianach i suficie...
Odpowiedz
Ja w piątek 3 dawkę miałem, i podobnie, tylko ból ramienia i póki co nic więcej
Odpowiedz
kilka dni temu mialam 1 dawke - tez tylko bol ramienia Uśmiech
Odpowiedz
A ja jutro mam termin uzgodnienia przyjęcia trzeciej dawki i po ludzku się boję i nie wiem co zrobić. Po pierwszej miałam objawy, jak przy covidzie, po drugiej na kilka godzin odcięło mi połowę ciała i poruszałam się, jak zombiak. Co będzie teraz?...a może nic?
Odpowiedz
yasmina zycze, aby nic sie nie dzialo. Rozumiem Ciebie - ja tez sie balam i nadal nie czuje 'ulgi', bo przede mna 2 dawka.
Odpowiedz
Nadal jednak "skutki uboczne" szczepionki są nieporównywalnie mniejsze niż to, co może spowodować covid. Pomysł
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości