Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NEUROVIT THIOGAMMA
(07-04-2021, 08:27)Akinom napisał(a): Zmianę to odczułam w portfelu hahaha. Tanie to to nie jest. I najlepsze jest to, że po Wit. D też mam biegunkę. Więc i jedno i drugie odpada.
 Może spróbuj Akoneuro , jest bez recepty i nie są tak drogie jak Neurovit . Mi neurolog kazał sobie kupić na wzmocnienie Uśmiech
Odpowiedz
Muszę zobaczyć. Teraz jadę z kwasem foliowym niby na wzmocnienie.juz niby drugi miesiąc, a różnicy też żadnej nie widzę ;-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(09-05-2021, 19:22)Akinom napisał(a): Muszę zobaczyć. Teraz jadę z kwasem foliowym niby na wzmocnienie.juz niby drugi miesiąc, a różnicy też żadnej nie widzę ;-)
a przyjmujesz klasyczny w formie aktywnej - folianu? wiele osób nie przyswaja odpowiednio klasycznych form

To jest coś na receptę i faktycznie limfocyty się podniosły z 0,6 do 1.

Nazywa się to acidum folium i jest na receptę.
Odpowiedz
czy ten lek naprawdę wam pomaga w początkowych fazach? ciekawi mnie jak bardzo silne jest jego działanie bo i na inne schorzenia też czasami przepisują
Odpowiedz
W szpitalu podano mi efekt niezauważalny . Pielęgniarki dawały z wierszykiem witaminki dla rodzinki . Efekt widoczny w portfelu
przynajmniej u mnie
Odpowiedz
Już chyba lepiej bcomplex sobie zakupic. Efekt żaden, cena nizsza, podobno komary po tym nie gryza. Neurowit to cos chyba lekarzom daje, bo przepisuja go wszyscy. Moj tata dostał od rodzinnego, właściwie nie wiadomo na co. Podarowalam mu swoje, to co mi zostało :-)
Odpowiedz
Potwierdzam komary dały mi spokój
Odpowiedz
Na mnie NEROVIT już nie działa. Kiedyś go brałem i przede wszystkim pomagał na mięśnie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości