20-01-2024, 20:17
Noo, właśnie jak zaczyna boleć to wiem, ze jestem glodna i trzeba cokolwiek zjeść.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
|
Bariatria
|
|
20-01-2024, 20:17
Noo, właśnie jak zaczyna boleć to wiem, ze jestem glodna i trzeba cokolwiek zjeść.
24-01-2024, 07:58
Wydaje mi się, że to nie klasyczny głód (bo jak jestem głodna to czuję burczenie w brzuchu, chce mi się jeść, itd.), tylko po wzięciu Tec coś się wydziela w żołądku i wywołuje ból brzucha. Mi się tak najczęściej dzieje, jak zjem posiłek 3-4 h przed tabletką, a nie bezpośrednio przed nią.
24-01-2024, 17:46
(24-01-2024, 07:58)marcepanka napisał(a): Wydaje mi się, że to nie klasyczny głód (bo jak jestem głodna to czuję burczenie w brzuchu, chce mi się jeść, itd.), tylko po wzięciu Tec coś się wydziela w żołądku i wywołuje ból brzucha. Mi się tak najczęściej dzieje, jak zjem posiłek 3-4 h przed tabletką, a nie bezpośrednio przed nią. Nadmiar kwasu żołądkowego, dlatego najlepiej barć Tecfidere w trakcie posiłku, kwas przydaje się wtedy do trawienia i jest lepiej.
24-01-2024, 18:38
To ja mam odwrotnie. Nie mam kwasu zoladkowego. Podczas badania to się nie pojawił nawet po sztucznym wywolaniu, przy którym powinno być tego multum. Trudno się mówi żyje się dalej. W każdym razie wszystko osłonowe jest do walki z kwasem. Po tym to się dopiero zwijałam z bólu.
Od detoksu masz płuca, nerki, wątrobę.
Chcesz poczuć się "lżej" to ogranicz węglowodany na jakiś czas. Po co robić sobie krzywdę? Co najwyżej można poczytać sobie o herbatkach wspomagających odchudzanie na stronie https://loremvit.pl/herbaty-na-odchudzanie/ |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|