Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Susz Konopny THC
Witam wszystkich serdecznie ♥️. Chciałbym znaleźć osobę która już jakiś czas pali mariuhuane medyczna  tylko i wyłącznie nie jakieś dziwne rzeczy kupione za rogiem. Jestem ciekaw jak ogólnie to działa czy przeszkadza to w normalny codziennym funkcjonowaniu (chodzenie do pracy). Zacząłem się interesować po tym jak zostało u mnie kilka dni temu stwierdzone SM przyznam szczerze, że szukam wszystkiego czego można się czepić, chce walczyć! Ja chce mieć SM w garści a nie żeby oni mnie miało ?. Czy ewentualnie w programie lękowymi można łączyć te dwie rzeczy jednocześnie marihuana medyczna i jakieś leki? Czy trzeba wybrać to albo to??? Mam mnóstwo pytań a mętlik w głowie jestem na etapie oswajania się z tą myślą, że jestem chory ? Śmiechem żartem wszyscy tu jesteśmy wyjątkowi nie na darmo dostaliśmy to cholerne SM Uśmiech . Ściskam wszystkich bardzo mocno i jak najwiecej zdrowia dla was
Odpowiedz
Witaj. Ja na początku SM nabawiłam się niezłej nerwicy i wtedy stosowałam te takie oleje CBD. Cena była oszałamiająca ale faktycznie na mnie działały. Łagodziły objawy nerwicy. Co do prawdziwej medycznej konopii z THC znam Pana który na SM choruje już ponad 20 lat. Dostał je od lekarza by złagodzić ból. Podobno jest mu dużo lzej. Co do hamowania rozwoju choroby nie do końca wierzę aby mogło to Nas uleczyć choć ciekawa jestem opinii innych Uśmiech
Odpowiedz
Witajcie Uśmiech

ja stosuję od niedawna medyczną marihuanę, teraz można bez problemu dostać receptę. Pomaga mi na drętwienie, różne bóle i pomaga w zasypianiu. Także tylko łagodzi dolegliwości, ale nie leczy. I nie stosowałabym tego w trakcie / przed pracą ze względu na właściwości psychoaktywne. Ja stosuję wieczorami. I trzeba zaznaczyć, że nie jest to tania sprawa, za 10 gramów Aurora 20% THC zapłaciłam 580 zł. Jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem jako świeżo upieczony tester Oczko
Odpowiedz
Trochę odnowię temat. Czy jest ktoś kto korzystał z medycznej marihuany? Albo takiego spreju do gardła z konopi?
Jakiś czas temu próbowałam stosować CBD z moim partnerem (od nie choruje) na lepszy sen. Bawiliśmy się w to miesiąc i niestety nie zauważyliśmy żadnej zmiany. Tak mnie to poirytowało, że pozostały olejek ignorując zalecenia przyjęłam na raz. Skończyło się tym, że długo nie mogłam zasnąć, bo miałam taką produkcję wydzieliny w gardle, że nie mogłam leżeć. Jakby konopia podrażniła mi gardło.
Od tego czasu, zwłaszcza jak przeczytam jakiś artykuł, cały czas korci mnie sprawdzenie suszu. Ale odrzucają mnie dwie rzeczy 1) czy znów nie okaże się, że dla mnie konopia działa drażniąco 2) należy ja waporyzować, czyli w sumie wciąga się dym.
Fajnie by było jakby ktoś podzielił się swoimi doświadczeniami. Najbardziej mi dokucza zmęczenie, ból barku i bóle mięśni całego ciała, więc objawy na które ten preparat ma pomagać.
Odpowiedz
Również próbowałam susz konopny. Wcześniej olejek, ale nie działał na mnie. Susz CBD z odpowiednią zawartością THC w moim przypadku dosłownie postawił mnie na nogi. Od 4 lat mam słabszą lewą nogę, tzn. po przejściu np. 800m robił mi się przeprost kolana, a co za tym idzie noga zaczynała żyć własnym życiem - ja prosto, ona w lewo, szuranie nogą, potykanie. No i kiedyś w jakichś tam okolicznościach spróbowałam CBD z THC i...8km przeszłam bez problemu. Ale susz jest w dwóch odmianach, właśnie na zasypianie albo na zwiększenie energii i na mnie ten drugi tak podziałał.
Odpowiedz
Olejek cbd na mnie nie działa. Normalna marihuana tez nie. Na jakiejs imprezie studenckiej paliliśmy i wszyscy byli uhahani a ja nie. Moze dlatego, ze nie potrafię się zaciągnąć.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Ja właśnie rozpoczynam terapię medyczną marihuaną Uśmiech Kilka dni temu byłam na konsultacji w MedCan Clinics, po zapoznaniu się z historią mojej choroby i wykluczeniu przeciwwskazań pan doktor wypisał mi receptę na preparat - szybko i w miłej atmosferze, wszystko wyjaśnił itp. Jestem ciekawa Waszych doświadczeń, kiedy zauważyliście pierwsze efekty? Jak się czuliście?
Odpowiedz
(01-10-2025, 22:59)MagdaLena25 napisał(a): Ja właśnie rozpoczynam terapię medyczną marihuaną Uśmiech Kilka dni temu byłam na konsultacji w MedCan Clinics, po zapoznaniu się z historią mojej choroby i wykluczeniu przeciwwskazań pan doktor wypisał mi receptę na preparat - szybko i w miłej atmosferze, wszystko wyjaśnił itp. Jestem ciekawa Waszych doświadczeń, kiedy zauważyliście pierwsze efekty? Jak się czuliście?

Witam. Ja od jakiegoś czasu sporadycznie stosuję THC ponieważ ono uzależnia. Jest sporo typów i odmian ale co najważniejsze mocy ale to lekarz decyduje jaką moc wypisać. Na mnie działa powalająco (dosłownie).  Z pozycji wózka na którym siedzę tak mnie rozluźnia że odpływam. Spastyka praktycznie nie wyczuwalna gdzie leki które biorę nie dawały rady. Także na mnie działa bardzo. Obecnie używam cannabis flos s lab thc 22%.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości