Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czynniki wywołujące rzuty
Bardziej chyba łagodzi niż leczy z rzutu. Ale nie probowalam innego alkoholu niz piwo. W sumie to innego w ogole nie piję nigdy. I zastanawiam sie nad tabletkami z chmielu. Prooentow nie mają, a właściwoscci niby jakies tak Oczko
Odpowiedz
Ciekawe, tylko piwo musi być dobre, nie te sikacze z proszkuOczko nie wiem jakie chmiel ma właściwości, ale zaciekawiłeś mnie to poczytam, w piwie napewno jest wit B6

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Witaminki to sobie kupilam jakies amerykanskie, podobno dobre. A o chmielu poczytaj. Ja juz patrzyłam nawet za tabletkami Oczko
Odpowiedz
Ja zauważyłam że stres powoduje moje gorsze samopoczucie nie znoszę już też ciepłych kąpieli które przed SM uwielbiałam i upał strasznie mnie męczy .
Odpowiedz
Upał męczy większość z nas, a po cieplej kąpieli też się gorzej czuję, nawet przez jakiś czas gorzej m się chodzi

Odpowiedz
Na mnie upał nie robi wrażenia, ale stres i bardzo silne zmęczenie owszem.
Odpowiedz
Ja jak byłam w szpitalu to jedna z wytycznych, które dostałam to to, ze przy SM trzeba zrezygnować z gorących kąpieli. W ogóle to najlepiej zrezygnować z wanny i przeżucić się na prysznic.

"przerzucić" - przepraszam za literówkę Uśmiech
Odpowiedz
Pierwszy rzut w 2007, oj mocny, zdrętwienie prawej strony ciała - stres, wypadek samochodowy,
pozostałe 3 lżejsze już rzuty - związane z zakończeniem leczenia (program kliniczny po I rzucie)/odstawieniem leczenia (przed planowaniem ciąży), nie wiążę tych kolejnych rzutów z żadnymi potencjalnymi czynnikami wywoławczymi, bo nic takiego się wówczas nie działo w moim życiu, może naciągnęłabym ewentualnie do stresów dnia codziennego Oczko Pory roku różne - jesień, zima, lato...
Odpowiedz
U mnie pierwszy rzut w lipcu to ciasne buty, upały i przemęczenie noi oczywiście stres
Teraz listopad drugi rzut przemęczenie i stres
Odpowiedz
Ciasne buty to chyba nie za bardzo, po prostu zbiegło się w czasie.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości