Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
A ja byłam wczoraj na rezonansie. Oczywiście na wejściu nic nieogarniete. Dwie osoby to już tłok. Mąż wypełniał za mnie ankietę, to jemu zmierzyli temperature a ja sobie weszłam bez niczego. Rezonans był w miarę o czasie. Miałam trochę szczęścia, bo babkę z ortopedii przywieźli. Salowym w sumie było wszystko jedno czy ja wiozą na rentgen czy rezonans. Więc powieźli ja na rentgen a ja weszłam na badanie. Okazało się, że ona ma jednak mieć rezonans, ale mi nie przerwali badania. Ja wyszłam, ja wywieźli. Babeczka mówi, że ma klaustrofobie, a oni jej na to żeby oczy zamknęła to się nie będzie bała. Spoko nie? Oczywiście kolega salowy bez maseczki, ten od rezonansu też, bo po co? Mam nadzieję, że nie przytargam z tamtad żadnego "gratisami"
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
20
Rezonans wyjdzie jak zwykle ok :-)Ja już rzutów miała nie będę. Mam na papierze potwierdzenie wtórnego SM więc o piękny rezonans jestem spokojna :-) górzej z niespodzianką hahaha
Reputacja:
20
W aptece to chociaż jest jakaś odległość zachowana a tu jeden obok drugiego. Już nie będę się chwalić że czekałam jak głupek na wyjęcie wędlina, który gdzieś tam w międzyczasie został usunięty i nikt mi nie powiedział. Tam jest ciemno i nie widziałam. No ale trudno. Poprosiłam o wyjęcie i się zaczęło śmiać, że wędlina to dawno nie mam. I nie wiem po co mi dali jobtwoju opatrunek na suchą już rankę.
Reputacja:
20
Węflona hahaha. Jak człowiek ślepy to nie widzi, że mu zmieniło hahaha
Reputacja:
20
A ja nieraz nie popatrze. Początek wyrazu jest dobrze to dla mnie jest dobrze :-) A że inni widzą co innego...