Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
U mnie już +6 i oczywiście astygmatyzm Uśmiech okulary na nosie od zerówki.
Odpowiedz
(22-02-2022, 19:40)goska71 napisał(a): ja juz po wizycie, dostalam nowy lek Gilenya,
musze zrobic badania krwi , isc do okulisty,
a potem na 6h do szitala na oddzial, zeby dostac 1sza tabletke,
mam nadzieje ze pomoze Uśmiech

Hej Goska, mi tez proponowano ten lek, bardzo go tu chwalą w Irlandii. Oprócz okulisty musialam miec takze "up to date" cytologię, EKG i wszelkie zmiany skorne musialy byc obejrzane przez lekarza. Powodzenia Serce
Odpowiedz
(23-02-2022, 07:43)JMonika79 napisał(a):
(22-02-2022, 19:40)goska71 napisał(a): ja juz po wizycie, dostalam nowy lek Gilenya,

Hej Goska,  mi tez proponowano ten lek, bardzo go tu chwalą w Irlandii. Oprócz okulisty musialam miec takze "up to date" cytologię, EKG i wszelkie zmiany skorne musialy byc obejrzane przez lekarza. Powodzenia  Serce

Hej Monika, zgodzilas sie, ja nie mialam wyboru, Oczko
moja neurolog stwierdzila, ze gilenya bedzie dla mnie najlepsza, Uśmiech
Dziekuje  Serce
Odpowiedz
(23-02-2022, 06:24)Akinom napisał(a): To moje do chodzenia też mniej więcej tyle kosztowały. No ale przy -6 i astygmatyzmie trzeba się niestety z tym liczyć. Zobaczymy jak mi będzie w tych do czytania. Progresow jakoś sobie nie wyobrażam. Miałam raz coś pośredniego i nie czułam się z tym za dobrze.

ja sie przyzwyczailam do szkiel progresywnych, nauczylam sie przez nie patrzec gora-dol Oczko
wazne dla mnie ze te szkla nie sa dzielone i cieniutke

(23-02-2022, 12:15)e-smka napisał(a): Widzę że coraz więcej fotek dochodzi, super bo reszcie widzi się z kim się gada, a ja sobie nikogo nie wyobrażałam, wiec każde foto to jest fajne WOW Duży uśmiech

e-smka bo Wy to takie ladniutkie dziewczynki jestescie,
forum sie takie milutkie zrobilo,
a ja jak swoja fotke doloze, to nikt ze strachu nie wejdzie Duży uśmiech
Odpowiedz
Gośka, przestań głupoty opowiadac. Ja to się mogę do straszenia wynająć i nawet za bardzo przebierać się nie będę musiała hahahaha
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(23-02-2022, 12:21)goska71 napisał(a): e-smka bo Wy to takie ladniutkie dziewczynki jestescie,
forum sie takie milutkie zrobilo,
a ja jak swoja fotke doloze, to nikt ze strachu nie wejdzie Duży uśmiech
To jest super pomysł z tymi fotkami, nareszcie Was widzę Duży uśmiech 
Gośka jest milutko - będzie strasznie Oczko  Duży uśmiech  ...czekamy...
--------------------------------------------------------------------------------
Akinom - chyba właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam, tzn. Twoje posty idealnie pasują do Twojego wizerunku Uśmiech 
------------------------------------------------------------------------------
Luśka - witamy długowłosą Uśmiech
Odpowiedz
Ja wcale, bo nie lubię. Ale jednego może wcisne dla podtrzymania tradycji.
Odpowiedz
No tego jednego jakoś przecierpie. Chociaż wolałabym serniczek z dwojga złego hahaha

Też jest tłusty :-)
Odpowiedz
(23-02-2022, 12:12)goska71 napisał(a):
(23-02-2022, 07:43)JMonika79 napisał(a):

Hej Goska,  mi tez proponowano ten lek, bardzo go tu chwalą w Irlandii. Oprócz okulisty musialam miec takze "up to date" cytologię, EKG i wszelkie zmiany skorne musialy byc obejrzane przez lekarza. Powodzenia  Serce

Hej Monika, zgodzilas sie, ja nie mialam wyboru, Oczko
moja neurolog stwierdzila, ze gilenya bedzie dla mnie najlepsza, Uśmiech
Dziekuje  Serce

Przepraszam, dopiero zauwazylam odpowiedz. Ja zaczełam robić wszystkie badania I odpusciłam. Nie zgodziłam ani na Gilenya ani na Tysabri, chciałam jeszcze dac szanse tecfiderze, poki co jestem prawie 3 lata bez rzutu. Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz
(24-02-2022, 12:01)Akinom napisał(a): No tego jednego jakoś przecierpie. Chociaż wolałabym serniczek z dwojga złego hahaha

Też jest tłusty :-)

co jest tłuste? Sernik? No weź przestań. W moim wydaniu sernik po wiedeńsku nie jest tłusty tylko smaczny i słodkawy.
A pączków zjadłem już trzy, i czekam na godz. 17, bo wtedy będę żreć dalej. Bo e-smka ma rację, pączki się żre... przynajmniej dzisiejszego dnia
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości