Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Prawdziwa zima jest świetna, a nie takie ciapy jak ostatnio, błoto deszcz i szaro
Odpowiedz
A Ja jestem szczesliwa, że się ochlodzilo, gorączki strasznie źle na mnie wpływają fizycznie i psychicznie. Nie wyrabiam wtedy, ciągle jestem zmęczona. Do tego SM sie odezwal, co prawda nie mocno ale przed latem bylo ok. 
Kiedyś mi ciepło tak nie przeszkadzało ale odkąd jetem chora, coraz gorzej znoszę takie temperatury. W tym roku dały mi się we znaki. Na dworzu gorąco,  w pracy jeszcze cieplej bo brak klimy, w nocy duszno, dlatego ja się tak ciesze jak jest pochmurnie i pada Uśmiech a dzisiaj u mnie właśnie taka pogoda Oczko
Odpowiedz
Każdy/ każda z Nas lubi inaczej [emoji3] ja w Pl tak maks 25 stopni. Ale na urlopie temperatura mi nie przeszkadzała. U mnie dziś 23 st i sporo chmur. Jest tak fajnie. Niech narazie zostanie tak maks 25 stopni i trochę słońca. Niech już nie będzie upałów

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Też mam nadzieję że nie będzie już gorąco. To lato mnie trochę sponiewieralo ;-) Z resztą co lato jest lepiej inaczej hahaha
Odpowiedz
A ja bije się z myślami czy zmienić pracę, bo dostałam propozycje. Praca super 0 stresu ale bardzo mało kasy. Sporo mniej niż mam teraz.... Ale teraz mam dużo stresu i presji jednak.... I nie wiem co zrobić.... Myślę nad tym kilka dni i nie wiem czy nie zalowalabym.... Za coś trzeba jednak żyć życie nie rozpieszcza
Odpowiedz
Ciezko cos doradzic. Ale tak duzo duzo mniej?

Odpowiedz
Dziwne, takie propozycje zazwyczaj wiążą się z jakąś podwyżką

Odpowiedz
To ja Ci napiszę jak było u mnie. 5lat na kuchni orka dużo kasy. 2lat laboratorium prywatne stres codziennie kasa średnia. 3lata państwowe laboratorium pieniądze masakra ale pewnych rzeczy nie kupisz za żadne pieniądze. Stresu zero. Praca pon-pt do 15. Nigdy nie zamienię za żadne pieniądze
Odpowiedz
Hmm no właśnie... Hela tak zawsze u mnie bylo nowa praca i lepsza kasa ale i wymagania większe. A teraz chciałabym odpuścić trochę i kasa mniejsza. Anka no jak dla mnie sporo. Zarabiam średnio dobrze zarabialabym kilka stów mniej. Agika nie wiem czy za chwilę nie zalowalabym zmiany na mniejszą kasę.

Niby kasa nie najważniejsza niby stresu mniej a jednak mam wątpliwości.....
Odpowiedz
Brak kasy też może stresować, jednak to jest jakiś komfort psychiczny jak się człowiek o pieniądze nie musi martwić.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości