Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Hej nie odzywam się. Walczę z jelitami.Sterydy też nic nie dały.Za to badania do leku zeposi miałam Za tydzień zobaczymy wyniki.Jaknok to kardiolog na miejscu i lek dostanę. Buziaki dla Was Odezwę się gdy już będę coś wiedziała
Odpowiedz
(21-04-2024, 20:25)Akinom napisał(a): No to teraz sobie wyobrazcie, jak mnie zatkało z wrażenia, jak w zeszly poniedziałek bodajże dzwonilam do szpitala, żeby się zarejestrować do poradni SM i mi automat mowi:jesteś pierwszy w kolejce i od razu odzywa się rejestratorka. Normalnie mnie zatkało, bo takie coś to się jeszcze nie zdazylo. 30 w kolejce to ja rozumiem, ale pierwsza? Bo w mojej przychodni poz byłam trzy dni pierwsza w kolejce i nic hahaha

Już o tym zapomniałam, ale zaskoczenie bylo okropne.

Hahaha czasem mozna sie zdziwić i to bardzo  Zdziwko Szczęśliwy
Pewnie też mnie zatka jak ktos wreszcie sie odezwie z drugiej strony , obym przez przypadek sie nie rozlączyla bo oszaleje wtedy hahaha

Orchidea,  powodzenia!  Serce
Odpowiedz
Orchi, nie daj się!!! Powodzenia!!!
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Zadzwonili właśnie ze jutro wizyta.Strach przy dupie mam.Moja skala Edis zleciała z 3 na 4.5Buziaki.
Odpowiedz
Orchidea dużo zdrowia i wytrwałości.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Moje motto przy poniedziałku "nigdy nie trać w sobie optymisty" teraz jeszcze wdrążyć to w swoje życie Oczko. Przez ten brak słońca chyba kupię sobie różowe okulary ;D!!!?
Odpowiedz
A ja błękitne :-)
Odpowiedz
a ja pomarańczowe Uśmiech
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
No i kicha.Leku nie dostali.Moze 9go dostaną. Buziaki dla Was
Odpowiedz
Orchi, zawsze musi być pod górkę?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości