Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to już za późno na leczenie ?
Kciuk w dół 
Czyli w sumie nie jest tak źle. Powoli do przodu.
Rezonans, EMG i w końcu się dowiesz co się dzieje. Trzymamy kciuki!
Odpowiedz
Tak, nie szukaj choroby na siłę jak nic nie wyjdzie i nie pobiorą ci płynu i nie zrobią rezonansu to ciesz się z tego co ci wyjdzie i nie prognozuj najgorszego czasem jak pisze Yasmina życie daje w kość i głowa  nie daje rady. Jak nic nie wyjdzie to może warto pomyśleć....na wszystko jest jakiś sposób. Trzymaj się i dawaj znać co i jak.
Odpowiedz
No juz po rezonansie było expresowo szybko nawet nie usiadlem a juz mnie wołali, mam nadzieje ze rano juz wynik będzie.

Co do tego tematu zwiazanego z psychiką to ja wiem że ciało może wariować ale ja w tamtym czasie nie miałem żadnego stesu obaw itp poza tym lekarz który mi podawał lorazepam powiedział mi również że to może być od lęku i dlatego dał mi ten lorazepam no ale cóż pomimo że jak brałem ten lek dalej miałem drżenia i źle widziałem i te inne objawy.
Odpowiedz
Fajnie, że już po rezonansieUśmiech
Miałeś z kontrastem?
Odpowiedz
Trzymam kciuki żeby się wyjaśniło, ale leki też mogą wpływać na niektóre symptomy. Czego byś się nie dowiedział to nie koniec świata  Oczko
Odpowiedz
Tak z kontrastem jasna sprawa Uśmiech
Odpowiedz
Już mam odpowiedz co mi jest mam zmiany zanikowe kory mozgu juz mnie wypisali z szpitala. Da się jakoś odbudować takie zaniki ? Ogólnie to już nie mam napadów pocenia się zawroty głowy już też mniejsze ale reszta  trzyma się mocno
Odpowiedz
(16-06-2023, 10:42)Użytkownik10 napisał(a): Już mam odpowiedz co mi jest mam zmiany zanikowe kory mozgu juz mnie wypisali z szpitala. Da się jakoś odbudować takie zaniki ?

Rozmawiałeś z jakim lekarzem na ten temat w szpitalu? Są na wypisie dalsze zalecenia?
Odpowiedz
rezonans za jakiś czas neurolog wizyta w poradni i okulista na pilne jakies specjalne badanie na bolerioze i acetocholine mi pobrali ta krew ma isc do warszawy i wynik dopiero za miesiac ale lekarz mi powiedzial ze są to stare zmiany tylko nie rozumiem dlaczego teraz to jest zanik a wczesniej deminizacja ?
Odpowiedz
Szkoda że nie dopytales lekarza, w końcu po to tam jest. Potrzebna tu fachową wiedza, chyba że ktoś miał taki przypadek. Nie wiem dlaczego nie pytasz o to lekarza póki masz okazję. Ja nawet do neurologa przygotowuję kartkę jak czegoś nie rozumiem albo mam mnóstwo pytań i nie chce czegoś zapomnieć. Na pewno będzie jeszcze okazja pisz pytania i potem je zadaj, pamiętaj nie ma głupich pytań.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości