Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
To tez fakt. Ciśnienie do bani. Cały dzień ciemno,szaro. Żeby chociaż śnieg polezal dłużej niż dwa dni.
Odpowiedz
A ja wstalam zeby zjesc tecfidere i sie polozylam dalej. Poki co nie pracuje, nie mam motywacji zeby wstac a moglabym przeciez za porzadki sie wziąść...
Odpowiedz
Ogłoś dzień lenia i się wyśpijOczko ja tak robię, każdemu się czasem trochę odpoczynku należy
Odpowiedz
Oby sie skonczylo na tym tylko dniu haha. Ale jutro mam okuliste na ktorego czekam kilka miesięcy wiec sie zebrac bede musiala.
Odpowiedz
Jak podładujesz akumulatory, to jutro już będzie lepiej.
Odpowiedz
Mój dzień zaczął się dobrze. I oby też tak się skończył. Wyniku nie mam z rezonansu, ale Pani poinformowała mnie przez tel, że nie mam żadnej zmiany aktywnej i 4 największe zmniejszyły się prawie o połowę. Dla mnie to jest super wiadomość! Teraz mogę czekać do marca na wizytę.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(29-01-2019, 11:34)Bubka napisał(a): Mój dzień zaczął się dobrze. I oby też tak się skończył. Wyniku nie mam z rezonansu, ale Pani poinformowała mnie przez tel, że nie mam żadnej zmiany aktywnej i 4 największe zmniejszyły się prawie o połowę. Dla mnie to jest super wiadomość! Teraz mogę czekać do marca na wizytę.

Super wiadomośćUśmiech oby więcej takich dobrych dni i wiadomości Uśmiech
Odpowiedz
No to pięknie :-)
Odpowiedz
Bubka super wiadomości. Ja wczoraj mega intensywny dzień dziś też więc liczę na odpoczynek jutro
Odpowiedz
(29-01-2019, 11:34)SuperBubka napisał(a): Mój dzień zaczął się dobrze. I oby też tak się skończył. Wyniku nie mam z rezonansu, ale Pani poinformowała mnie przez tel, że nie mam żadnej zmiany aktywnej i 4 największe zmniejszyły się prawie o połowę. Dla mnie to jest super wiadomość! Teraz mogę czekać do marca na wizytę.

Super!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości