Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Mam podobnieUśmiech ale tłumacze sobie że to przez to że jak jest zimno to mam mało ruchuUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(10-01-2019, 22:56)zyga napisał(a): https://m.youtube.com/watch?v=cZMCsCO9hYw

(31-01-2019, 16:54)Blanka napisał(a): U mnie snieg nawala takie piekne wielkie platy sniegu cudny widok ale ja juz tesknie za sloneczkiem. No i dziś weszlam na wage.... Juz wiem czemu ból mnie pięty ....

Odkad biore tecfidere pofolgowalam sobie a ze przy wieczornej tabletce o 20 jem cos to efekty sa ledwo sie dopinam. Czas na dietę

Ja po tec muszę też coś zjeść. Niestety sałatki z sałaty nie wchodzą w grę, bo boli po nich wszystko. I to chyba swoje zrobiło. Do 20 staram się zjeść i tec i kolacje, ale za wiele to nie pomaga, niestety.
Odpowiedz
No wlasnie ta 20 godz. Chyba nie sprzyja zachowaniu wagi. Jak zjem byle co to nad ranem czuje kamien w zoladku i nie wiem co jest lepsze...

Sałata o tej porze to sama chemia moze dlatego wszystko Cie boli. Jak mnue tak muli i nie wiem co zjesc to jem kiszone ogorki kapuste
Odpowiedz
Po takiej "działkowe"w lecie tez było słabo. Teraz powiedzmy wystarcza chleb chrupki z dżemem niskoslodzonym albo serek wiejski. Po kiszonej kapuściana tez jest kiepsko.
Odpowiedz
(31-01-2019, 19:01)Blanka napisał(a): No wlasnie ta 20 godz. Chyba nie sprzyja zachowaniu wagi. Jak zjem byle co to nad ranem czuje kamien w zoladku i nie wiem co jest lepsze...

Sałata o tej porze to sama chemia moze dlatego wszystko Cie boli. Jak mnue tak muli i nie wiem co zjesc to jem kiszone ogorki kapuste

Mi też kwaśne dobrze robi na żołądek.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(31-01-2019, 19:01)Blanka napisał(a): No wlasnie ta 20 godz. Chyba nie sprzyja zachowaniu wagi. Jak zjem byle co to nad ranem czuje kamien w zoladku i nie wiem co jest lepsze...

Dziewczyny! Ja jestem po diecie u dietetyka. Minus 15, 5 kg i wage trzymam ponad rok.
Zasada odnosnie kolacji- jemy ja na 2 h przed polozeniem sie spac. Wiec jak zasypaicie o 22 czy 23 to kolacja o 20 jest ok. Byle nie mega tlusto i nie zdrowo oczywiscie
Odpowiedz
Ja schudłam 25 kg.waga trzymała się prawie 2 lata. Zaczęłam brać najpierw antykoncepcyjne i jakoś dawałam rade.doszla do tego tec i zaczęłam znowu tyć. I niby jem regularnie 5 razy dziennie i kicha.
Odpowiedz
Akinom a nadal bierzesz antykoncepcyjne? Zawsze mozna zmienic. Mi akurat gon dopasowal takie po ktorych nie mam skutkow ubocznych typu tycie czy zatrzymanie wody.
No ale roznie bywa.
Nie wiem na jakiejs podstawie dobieaja gin nam tabletki bo to chyba na zasadzie” teraz sie przepisuje to i to”
Odpowiedz
Musze to brać, bo miałam okropny krwotok. Juz nawet macice chcieli usuwać. Te pigułki są bezpieczne przy SM i dają radę. Jakby miały działać tylko antykoncepcyjnie to w życiu bym tego nie brała, bo nie muszę :-)
Odpowiedz
(01-02-2019, 07:24)Akinom napisał(a): Musze to brać, bo miałam okropny krwotok. Juz nawet macice chcieli usuwać. Te pigułki są bezpieczne przy SM i dają radę. Jakby miały działać tylko antykoncepcyjnie to w życiu bym tego nie brała, bo nie muszę :-)

Rozumiem
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości