Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Anka ja po wejściu na moje 3 -cie piętro mam dość a co dopiero wyżej.

Ja dostałam kolejny antybiotyk bo jeszcze infekcja się tli, a nie mam zamiaru znowu takiej temp. przechodzić.
Odpowiedz
(08-05-2019, 13:18)e-smka napisał(a):
(08-05-2019, 11:28)Anka napisał(a): Windy w szpitalu zajete. Weszlam schodami na neurologie na 7 pietro i nog nie czuje.
Masakra jakas, niby nie tak wysoko a wysilek mega az sie zaskoczylam

Szwajcarska Poznań?

Temat wątku - mój dzisiejszy nastrój - więc mój jest dziś bez nastroju... Zdezorientowany

Ja sie w Starachowicach lecze, cos z windami bylo na rzeczy bo nawet lekarze latali schodami.
Az tak zle u ciebie?

(08-05-2019, 13:47)sloneczko25 napisał(a): Anka ja po wejściu na moje 3 -cie piętro mam dość a co dopiero wyżej.

Ja dostałam kolejny antybiotyk bo jeszcze infekcja się tli, a nie mam zamiaru znowu takiej temp. przechodzić.

O boziu! Wspolczuje ale trzeba sie wyleczyc
Odpowiedz
(08-05-2019, 11:28)Anka napisał(a): Windy w szpitalu zajete. Weszlam schodami na neurologie na 7 pietro i nog nie czuje.
Masakra jakas, niby nie tak wysoko a wysilek mega az sie zaskoczylam

No chyba bym szła z pół godziny, przystanek na każdym półpiętrze

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
A mi sie znow pojawily mrowienia i pieczenie prawa stopa strona grzbietowa troche lydka i prawa dlon strona zew.
Ja to widze ze co jakis czas mam nawrot mrowien.
Ta wspinaczka na 7 pietro sie oslabilam, za szybko wlazlam bo myslalam ze nadal moge od tak wejsc po schodach tak wysoko.
Dobrze ze slonce swieci nastroj lepszy
Odpowiedz
Ja miałam w piątek w nocy jakaś przeczulice na stopie lewej, odpoczęłam i przeszłoUśmiech wyjdź na słońce i odpocznijUśmiech zaraz będzie lepiejUśmiech

Odpowiedz
Odpoczywajcie dziewczyny Oczko
U nas chłodno ale pewnie pojedziemy na urodziny siostry. Ja jakoś strasznie leniwa się zrobiłam po ostatniej chorobie Smutny nerki dalej leczę kolejnym antybiotykiem i ciekawe czy na tym się skończy
Niestety ostatnio bardzo odczuwam kolano Smutny niestety czy chodzę, czy stoję, czy siedzę, czy leżę - kolano boli Smutny
Odpowiedz
(12-05-2019, 13:21)sloneczko25 napisał(a): Odpoczywajcie dziewczyny Oczko
U nas chłodno ale pewnie pojedziemy na urodziny siostry. Ja jakoś strasznie leniwa się zrobiłam po ostatniej chorobie Smutny nerki dalej leczę kolejnym antybiotykiem i ciekawe czy na tym się skończy
Niestety ostatnio bardzo odczuwam kolano Smutny niestety czy chodzę, czy stoję, czy siedzę, czy leżę - kolano boli Smutny

Dlugo juz chyba leczysz nerki co?
3 maj sie cieplo o zdrowiej nam

(12-05-2019, 13:03)hela napisał(a): Ja miałam w piątek w nocy jakaś przeczulice na stopie lewej, odpoczęłam i przeszłoUśmiech wyjdź na słońce i odpocznijUśmiech zaraz będzie lepiejUśmiech

Mi dosc czesto wracaja przeczulice ale trwaja tak ze dwa trzy tygodnie
Odpowiedz
U nas zimno i właściwie nic się nie chce Smutny
Żeby tak napadało i potem ciepło przyszło bo taka chłodna pogoda to do kitu.
Z nerkami zaczęło się na początku kwietnia i właściwie to 3-ci antybiotyk ale nie wiem czy na tym się skończy.
Odpowiedz
(13-05-2019, 13:24)sloneczko25 napisał(a): U nas zimno i właściwie nic się nie chce Smutny
Żeby tak napadało i potem ciepło przyszło bo taka chłodna pogoda to do kitu.
Z nerkami zaczęło się na początku kwietnia i właściwie to 3-ci antybiotyk ale nie wiem czy na tym się skończy.

U mnie tez picowka niezla.
3 mam kcuki zeby nerki szybko odpuscily
Odpowiedz
Chłodno może sobie być, żeby tylko już przestało padać. Bo to ani wyjść gdziekolwiek, ani coś robić. Jakaś taka rozmemlana jestem przez tą pogodę.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości