Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Dajcie do nas ten deszcz bo u nas potrzebny Smutny a potem niech już jest wszędzie ciepło i słonecznie Oczko - taka lista życzeń Uśmiech
Zimno jest jak jesienią a leniwie, że szkoda gadać.
Odpowiedz
deszcz potrzebny ale jakby bylo cieplej i ten deszcz by robil sobie przerwy to juz bym nie marudzila.
U mnie od nd non stop pada i 7-9 st C na dworze.
Nie zdażyło mi sie palic w piecu w maju w tym roku musze
Odpowiedz
Ja pierwszy raz w maju musiałem założyć ocieplane conversy, bo stopy mi zmarzły. Ja rozumiem zmiany klimatyczne, ale aż tak? Poza tym nastrój do kitu. Może chociaż coś dobrego z tego wyjdzie dla przyrody.
Odpowiedz
No pogoda nie jest ciekawa. Nad Ameryka jest jakiś front (nie napisze jaki bo nie pamiętam), przez który całe lato ma być do kitu. Podobno 4 lata temu też tak było. Ile w tym prawdy to też nie wiem Oczko
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(15-05-2019, 17:34)Bubka napisał(a): No pogoda nie jest ciekawa. Nad Ameryka jest jakiś front (nie napisze jaki bo nie pamiętam), przez który całe lato ma być do kitu. Podobno 4 lata temu też tak było. Ile w tym prawdy to też nie wiem Oczko

Oby nie, oby bylo cieplo- nie chce tropikow ale te 25 st niech bedzie cale wakacje. 
Jak beda chlodne i deszczowe wakacje to deprecha gwarantowana
Odpowiedz
Tak by mogło być. 25 stopni, lekki wiaterek i słońce. Było by super.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bubka, jestem za :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Fajnie by było. Szkoda że to nie jest koncert życzeń Oczko
Odpowiedz
A ja mam od wczoraj dylemat bo ponoć moja dyrektorka zaproponowała żebym przeszła do innego działu. Oczywiście chodzi o kasę bo nie chcą zatrudnić nowej osoby a w tamtym dziale potrzebna jest pomoc pozostałym. W sumie to byłby powrót do starego działu i tylko musiałabym se przypomnieć kilka rzeczy ale kierowniczka tam się zmieniła. Teraz kierowniczką jest koleżanka z którą wcześniej pracowałam. Tam gdzie jestem też jest ok ale jakoś nie wiem czemu ale jestem skłonna na te zamianę - znowu coś innego.
Odpowiedz
zmiany są dobre. chronią przed rutyną. jeśli nie widzisz przeciwwskazań to czemu nie? Tak jak napisałaś, zawsze to coś nowego :-)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości