Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Mamy w mieście 3 biedry i we wszystkich tłumy dzwnych ludzi. Jest też jeden lidl w którym jest przestrzeń i czysto i jest bardziej przyjazny dla wózków inwalidzkich.
Odpowiedz
Tutaj Lidl robi się powoli zagracony. Coraz mniej przejścia nie ma szans żeby normalnie minąć się wózkiem na zakupy. I pełno ludzi, którzy myślą że są tam Panami.
Odpowiedz
Bo co sobotę jest koniec świataUśmiech a tak w ogóle to fajny weekend nam się udał po tych deszczachUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(02-06-2019, 13:14)hela napisał(a): Bo co sobotę jest koniec świataUśmiech a tak w ogóle to fajny weekend nam się udał po tych deszczachUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Otoz to. Jeden dzien sklepy sa zamkniete, ale jak patrze na wypelnione po brzegi wozki, to mam wrazenie, ze to jednak wojna sie zbliza ?
Weekend rzeczywiscie przyjemny Uśmiech
Odpowiedz
U mnie od piątku lato na maksa. W sobotę byliśmy na weselu z mężem. Po 22 wyszłam na dwór w sukience na ramiączkach i w ogóle nie czulam chłodu.
No i fajnie, niech bedzie cieplo.
Odpowiedz
(04-06-2019, 13:01)e-smka napisał(a): Przyszło lato i to na maxa...

Zamówiłam sobie kapelusz z tej okazji, bo mnie słońce wykończy  Duży uśmiech
Odpowiedz
Ja kapelusz posiadam, ale na same to się nie nadaje, bo mnie wkurza na maksa i nie mogę w tym chodzić ?
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(04-06-2019, 15:00)Akinom napisał(a): Ja kapelusz posiadam, ale na same to się nie nadaje, bo mnie wkurza na maksa i nie mogę w tym chodzić ?

Hehe ja jeszcze nie wiem czy będę mieć odwagę w nim chodzić, coś mi się wydaje, że będę wyglądać/czuć się groteskowo.  Duży uśmiech
Odpowiedz
Mój szanowny łeb tego nie przyjmuje. Kapelusz mi ewidentnie przeszkadza, głupio się w tym czuje, ale co sezon próbuje.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Napisze wam ze kapelusz dla mnie na plaze ok ale jak widze kogos w kapeluszu na ulicy to zazdroszcze odwagi, no ale nie mi oceniac co ludzie nosza?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości