Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Jeju  jeden dzień dużo leżałam i nie mogłam dziś funkcjonować przez plecy Smutny

No ale mimo wszystko życzę Wam Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych. W tym roku przede wszystkim z dobrym łączem internetowym abyśmy chociaż dzięki niemu mogli spędzić święta w rodzinnym gronie. Przetrwamy to i spotkamy się  potem z najbliższymi i znajomymi Oczko
Odpowiedz
Sloneczko kochana jak milo ze piszesz
Ja podkusilam sie i kupilam elektrostymulator ten co uzywa Hela i licze ze rzut mi minie i prawa dlon wroci do zywych
Plecy tez bola-od lat zwlekam z operacja

Ja co prawda swiat nie obchodze ale rowniez zycze Wam forumowicze i waszym bliskim spokojnych i radosnych Swiat
Odpowiedz
Anka jaki ten elektrostymulator, bo też planuje kupić i mi schodzi

Oczywiście dla nas wszystkich i naszych rodzin zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Nie jedzcie za dużo, bo na kanapie niestety wchodzi w boczki Oczko
Odpowiedz
(11-04-2020, 07:47)mufa napisał(a): Anka jaki ten elektrostymulator, bo też planuje kupić i mi schodzi

Oczywiście dla nas wszystkich i naszych rodzin zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Nie jedzcie za dużo, bo na kanapie niestety wchodzi w boczki Oczko
https://diamedica.pl/product-pol-466-Ele...S-EMS.html

Mam ten sam co Hela
Ona zadowolona ja widze po 2 uzyciu ze sa postepy jesli chodzi o dlon
Odpowiedz
Wesołych świąt wszystkimUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Spokojnych i zdrowych świąt Wielkanocnych dla nas wszystkich Uśmiech Pozdrawiam ciepło
Odpowiedz
Wszystkiego najzdrowszego Kochani
Odpowiedz
Wesołych świąt.
Odpowiedz
Wesołych i spokojnych Świąt.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Witajcie kochani. Cicho się na forum zrobiło. Z jednej strony to dobrze bo nic złego się u nikogo dzieje chyba
Z drugiej tak inaczej

Co u was?
Mnie obudził chłód i napaliłam w piecu
No i mam dość tej cholernej izolacji
Brakuje mi dorosłych do rozmowy, kawy z koleżanką czy zmęczonych nóg po shoppingu
No ale w końcu na legalu można wyjsć na spacer

Miłego dnia
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości