Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szczepionka Covid-19
tak, ja jestem niezaszczepiona
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Ja też nie jestem zaszczepiona.
Odpowiedz
Ja niezaszczepione, właśnie jestem w trakcie covid u i strasznej tragedii nie ma. I tak każdego to prędzej czy później dopadnie.corka po pełnym szcezepieniu że szkoły przytargala.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
A ja byłam przekonana, że większość Forumowiczów jest jednak zaszczepiona. Umówiłam się na piątek na pierwszą dawkę, ale w dalszym ciągu bez przekonania  ŚcianaOd 3 miesięcy biorę Tec i limfocyty spadły mi z 2,27 do 1,03 i nie wiem, czy to nie za mało jak na szczepienie  Smutny
~ Warto czasem złapać bliznę od życia, by unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem.
Odpowiedz
Mi swego czasu powiedziano, że szczepienie ma rację bytu przy limfocytach w okolicy 8. Wtedy powinny się wytworzyć przeciwciała. Potem wszyscy zmieniali zdanie. I tak do końca to nie wiadomo. U mnie są wszyscy poszczepieni oprócz mnie. Ale córka w piątek już była chora, i ja od niej załapałam, co było do przewidzenia, że prędzej czy później ktoś coś przyniesie.
Odpowiedz
(26-01-2022, 13:03)Akinom napisał(a): Mi swego czasu powiedziano, że szczepienie ma rację bytu przy limfocytach w okolicy 8. Wtedy powinny się wytworzyć przeciwciała. Potem wszyscy zmieniali zdanie. I tak do końca to nie wiadomo. U mnie są wszyscy poszczepieni oprócz mnie. Ale córka w piątek już była chora, i ja od niej załapałam, co było do przewidzenia, że prędzej czy później ktoś coś przyniesie.

8?
~ Warto czasem złapać bliznę od życia, by unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem.
Odpowiedz
Trzy dawki mam przyjęte ale właśnie zaczęło mi z nosa lecieć i głowa pękać. Póki co stan tylko podgorączkowy. Teraz pytanie, czy to "przeziębienie" czy może po prostu zwykłe przeziębienie :-D
Odpowiedz
Ano. Tak normalnie mam teraz 4 do 6 w porywach. Przy 4 już był problem, że przy tec są za niskie. Przepraszam, popieprzylam. 0.4 do 0.6. przy 0.8 jest ok.
Odpowiedz
Ja zaszczepilam sie ze wzgledu na obostrzenia sanitarne w Niemczech - gdyby nie one pewnie nadal bylabym niezaszczepiona.
Odpowiedz
A jeśli mogę zapytać  Nieśmiały to czy u Was brak zaszczepienia wynika z własnych obaw/przekonań, czy z opinii lekarza prowadzącego?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości