25-01-2022, 07:22
tak, ja jestem niezaszczepiona
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
Szczepionka Covid-19
|
|
25-01-2022, 07:22
tak, ja jestem niezaszczepiona
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
26-01-2022, 03:28
Ja też nie jestem zaszczepiona.
26-01-2022, 07:36
Ja niezaszczepione, właśnie jestem w trakcie covid u i strasznej tragedii nie ma. I tak każdego to prędzej czy później dopadnie.corka po pełnym szcezepieniu że szkoły przytargala.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
26-01-2022, 12:58
A ja byłam przekonana, że większość Forumowiczów jest jednak zaszczepiona. Umówiłam się na piątek na pierwszą dawkę, ale w dalszym ciągu bez przekonania
Od 3 miesięcy biorę Tec i limfocyty spadły mi z 2,27 do 1,03 i nie wiem, czy to nie za mało jak na szczepienie
~ Warto czasem złapać bliznę od życia, by unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem.
Mi swego czasu powiedziano, że szczepienie ma rację bytu przy limfocytach w okolicy 8. Wtedy powinny się wytworzyć przeciwciała. Potem wszyscy zmieniali zdanie. I tak do końca to nie wiadomo. U mnie są wszyscy poszczepieni oprócz mnie. Ale córka w piątek już była chora, i ja od niej załapałam, co było do przewidzenia, że prędzej czy później ktoś coś przyniesie.
26-01-2022, 13:12
(26-01-2022, 13:03)Akinom napisał(a): Mi swego czasu powiedziano, że szczepienie ma rację bytu przy limfocytach w okolicy 8. Wtedy powinny się wytworzyć przeciwciała. Potem wszyscy zmieniali zdanie. I tak do końca to nie wiadomo. U mnie są wszyscy poszczepieni oprócz mnie. Ale córka w piątek już była chora, i ja od niej załapałam, co było do przewidzenia, że prędzej czy później ktoś coś przyniesie. 8?
~ Warto czasem złapać bliznę od życia, by unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem.
26-01-2022, 13:24
Trzy dawki mam przyjęte ale właśnie zaczęło mi z nosa lecieć i głowa pękać. Póki co stan tylko podgorączkowy. Teraz pytanie, czy to "przeziębienie" czy może po prostu zwykłe przeziębienie :-D
26-01-2022, 13:26
Ano. Tak normalnie mam teraz 4 do 6 w porywach. Przy 4 już był problem, że przy tec są za niskie. Przepraszam, popieprzylam. 0.4 do 0.6. przy 0.8 jest ok.
26-01-2022, 14:01
Ja zaszczepilam sie ze wzgledu na obostrzenia sanitarne w Niemczech - gdyby nie one pewnie nadal bylabym niezaszczepiona.
26-01-2022, 14:33
A jeśli mogę zapytać
to czy u Was brak zaszczepienia wynika z własnych obaw/przekonań, czy z opinii lekarza prowadzącego?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|