Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
haha ja zeżarłam 2. Akinom zatkaj nos Język
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Nic nie da hahaha. Kupiłam sobie donuta czy jak to się zwie. Ugryzlam i wyplulam. Faworki dają radę. Lepsze są.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Proszę państwa paczki to ewentualnie są pelne cukru a nie tłuszczu Ja nie wiem kto to wymyślił że to tłusty czwartek i w ten dzień opycha się paczkami. Ja rozumiem golonko Duży uśmiech ale paczek co ma wspólnego z tłuszczem ?!

Ja też dziś nawet jednego nie zjem. Po takich mocno słodkich trunkach mam od razu wzlot i upadek dosłownie. Od 2 lat jestem w ketozie i ten paczek to byłby dla mnie jak dla Alkoholika alkohol po 2 latach abstynencji Duży uśmiech
Odpowiedz
ah a ja nawet zapomnialam, ze dzis tlusty czwartek przez te sytuacje na Ukrainie ... ale tak czy inaczej jedyne paczki, ktore bym zjadla to robione przez moja babcie - pączki serowe kładzione łyżką Uśmiech naprawde pyszne!
Odpowiedz
(24-02-2022, 11:39)e-smka napisał(a): Paczki Pączki Pączki...!!! Kto ile zeżarł już???
Bo pączków się nie je tylko żre Duży uśmiech

A spróbuj zjeść pączka bez oblizywania się... Duży uśmiech 
Jednego zeżarłam Uśmiech
Odpowiedz
(24-02-2022, 12:04)JMonika79 napisał(a):
(23-02-2022, 12:12)goska71 napisał(a):
(23-02-2022, 07:43)JMonika79 napisał(a):
(22-02-2022, 19:40)goska71 napisał(a): ja juz po wizycie, dostalam nowy lek Gilenya,
musze zrobic badania krwi , isc do okulisty,
a potem na 6h do szitala na oddzial, zeby dostac 1sza tabletke,
mam nadzieje ze pomoze Uśmiech

Hej Goska,  mi tez proponowano ten lek, bardzo go tu chwalą w Irlandii. Oprócz okulisty musialam miec takze "up to date" cytologię, EKG i wszelkie zmiany skorne musialy byc obejrzane przez lekarza. Powodzenia  Serce

Hej Monika, zgodzilas sie, ja nie mialam wyboru, Oczko
moja neurolog stwierdzila, ze gilenya bedzie dla mnie najlepsza, Uśmiech
Dziekuje  Serce

Przepraszam, dopiero  zauwazylam odpowiedz.  Ja zaczełam robić wszystkie badania I odpusciłam. Nie zgodziłam ani na Gilenya  ani na Tysabri, chciałam  jeszcze dac szanse tecfiderze,  poki co jestem prawie 3 lata bez rzutu.  Pozdrawiam serdecznie

ja niestety nie mialam wyjscia, pojawily sie nowe zmiany i dwa rzuty, tecfidera przestala dzialac Smutny
troche sie obawiam tej Gileny, ale czytalam tez na belgijskich i niderlandzchich forach duzo pozytywnych opinii
Pozdrawiam  Serce
Odpowiedz
goska71 silne rzuty ?
Odpowiedz
Ja pączków nie zjadlam, bo wszystkie już były wykupione w polskim sklepieSmutny ale trudno, sama wyglądam jak pączek - wlasnie skonczylam dziś kolejna w tym roku dawkę sterydów i napuchłam jak bomba.
Odpowiedz
(26-02-2022, 00:04)Lusia98 napisał(a): goska71 silne rzuty ?

nie byly silne, ale tradycyjnie na prawa gire , jeden rozchodzilam sama,
potem mialam wizyte u neuro i wyladowalam w szpitalu, Smutny
Odpowiedz
Tu w Irlandii Gilenya tez ma dobre opinie Uśmiech
Trzymaj sie dzielnie , pozdrawiam Serce
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości